Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imiona na topie

Polecane posty

Gość gość
a mnie sie Jagoda nie podoba, okropne imie.

Gość gość
Znaj tylko jedną Jagode , waży 130 kg jest okropnie otyła bo potrafi zjeść 3 wiesmaki z MCdonalda plus jeszcze frytki shake i loda ale za to jest baaardzo miła i sympatyczna:P

Gość gość
Każdemu podoba się co innego, i niech wedle swojego uznania nadaje imię swojemu dziecku;)

Gość najmadrzejsza na kaaafe
ty tępo dzido od patologii- popularne imiona nie mają nic wspólnego z patologią z tą patologią chodzi o to, ze mało inteligentni rodzice, niewykształceni, zacofani, alkoholicy i tym podobni nadają anglojęzyczne imiona w stylu- Angelika, Nicola, Brajan, Kevin Amelia także podchodzi pod patologie, bo swiadczy o braku wiedzy nt znaczeniatego słowa a wiec o nieuctwie rodzicow

Gość gość
co za chore myslenie, bo Nikole maja lekarze na moim osiedlu:) Amandę-moja dentystka Oliwie-nauczycielka i sadzicie,ze to patologia?:D

Gość gość
To fakt...u mnie para nauczycieli mają Amelkę a para prawników Natalię i Amelkę...tylko na kafe można wymyślić, że to patologia...

Gość gość
Dlaczego piszecie,że takie czy inne imię to patologia?Dlatego,że w danym momencie kilkoro rodziców zdecydowało się tak dać dziecku na imię? Nosz kurde każdy daje tak jak mu się podoba.Dla Was Amelka to patologia a dla innych Hania.Na kafe co jakiś czas pojawia się nowy temat dotyczący imion.Przecież każdy może napisać jak jego dziecko ma na imię i nikt nie musi tego komentować. Moja córka urodzi się za miesiąc i dostanie na imię Sara.I mam to gdzieś czy komuś się podoba czy nie:)Walą mnie też teksty typu- jak dla suki.Ja tam mam psy o imieniu Kuba i Julka i nikomu nie wypominam,że jego dziecko ma na imię tak jak mój pies:) Niech każdy daje tak jak chce,niech nie powstają non stop takie tematy:)

Gość gość 111111111
z imienia Kaja też już robią patologię....cała kafe...

Gość gość
Do koleżanki wyżej - Sara bardzo ładne imię.

Gość gość
Amelia to choroba!! brak rąk lub nóg u czlowieka nie nazywajcie tak swoich córek!!

Gość gość
Moja córka nazywa się Lexi.

Gość gość
u mnie będzie Dobrawa

Gość gość
A u mnie k***a Nałęczowianka

Gość misia2013
u mnie Kropla Beskidu

Gość gość
moja córka ma na imię Amelia, mam jeszcze syna Franciszka. Jestem osobą nie pijącą, nie palącą, nie karaną,pracuję, nie zarabiam kokosów ale stać mnie na moje dzieci. Mam wyższe wykształcenie- pedagogiczne, prowadzę kursy w placówce zajmującej się doskonaleniem zawodowym. Staram się być ok w stosunku do ludzi. O mojej patologii świadczy chyba tylko i wyłącznie imię mojej córki.

Gość gość
pataologią jest chamstwo na kafe i tyle

Gość gość
raczej Dobrawa to (ur. ok. 930, zm. 977) – księżniczka czeska z dynastii Przemyślidów, księżna polska, żona Mieszka I. Córka księcia czeskiego Bolesława I Srogiego, siostra Marii, matka Bolesława I Chrobrego i Świętosławy, i racja z tą patologią i ćwierćinteligentami na kafe w życiu nie ogarną że było coś jeszcze przed reklamami

Gość gość
a jakie by imię nie nadać dziecku to na kafe i tak błotem obrzucą ostatni raz tu wchodzę

Gość gość
a my nazwiemy syna Aleksander i nic wam do tego :P

Gość gość
a ja mam Anala i Kupę:) tzn Alana i Kube :P

Gość MamaNigdySama
U mojego synka w przedszkolu imieniem na topie jest zdecydowanie Lena. Tylką w jego grupie są 4 :o Zaraz za nią Julka. Wśród chłopców żadne imię się nie powtarza.

Gość gosc ktory ma psa
A mój pies ma na imię Sara to i przecież nie będę zazdrosna ze tak dasz swe u bekartowi

Gość gosc ktory ma psa
* swemu ups

Gość gość
a ja mam Sandrunie

Gość gość
A ja mam Szymonka!!

Nam podobaja sie : Pola, Julia, Alicja, Eryk, Alan, Leon. I wiele... wiele innych :) nie mam pojecia czy imiona sa na topie... to moja prywatna toplista :))Nasza corka ma na imie Natalia. Do porodu jeszcze kilka miesiecy wiec nie spieszymy sie z wyborem. Co do niektorych "gosci" komentujacych powyzej... Wydaje mi sie ze sposrod ogromu tematow znajdujacych sie na kafeterii znajdziecie rowniez i takie o patologii... Moze tam sie przeniescie jezeli macie ochote o tym pisac... Ten temat jak widac jest o imionach wiec tu raczej patologii nie znajdziecie... Zycze powodzenia w nauce " pomysl zanim napiszesz"...

Gość hjhghjh
od 3 lat w cholere Lenek się rodzi...co druga to Lenka..bez przesady..już widzę te skecze w szkole..Lenka1,Lenka2..itd..:P

Gość gość
A ja mam setną Zuzię i jakoś mi to nie przeszkadza. Mała ma rok więc w momencie jej narodzin było to popularne imię ale mi i mężowi się podoba. Myśleliśmy też nad Majką ale bliska nasza rodzina już ma Majkę więc nie chcieliśmy aż tak dublować:) Kiedyś czytałam tu na kafe, że imię Angelika to również patologia z tego samego powodu co Wanessa itp a ja na studiach miałam dwie dziewczyny o tym imieniu i jakoś nigdy mi nie przeszło przez myśl, że to "wieśniackie" czy "patologiczne" imię ot i cała kafeteria:)

Gość gość
mi sie podoba milena a na chłopaka ciezko mi znalesc ładne imie

Gość gość
Ja ostatnio pytałam kolegi jak dadzą na imię swojej córce a on na to: "same teraz Amelki i Emilki, Amelki i Emilki więc my dalismy Milenka" :D wybuchlam sniechem, bo dla mnie to brzmi jednakowo :)