Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poderwać bardzo bogatego, acz nieśmiałego faceta który stroni od ludzi?

Polecane posty

Gość gość

Wpadł mi w oko taki egzemplarz i nie wiem w jaki sposób go omotać : / Popytałam troszkę o niego i okazało się że nie dość, że jest sam to jeszcze rzadko gdzieś wychodzi i ciężko do niego dotrzeć. Jakieś rady?

Gość gast
nie mam pomyslu :-D

Gość gość
już masz mokro w majtach na myśl o jego kasie?

Gość gryzący dym w paski
przecież on jest gejem

Gość gość
Na pewno nie jest gejem. I nie tyle pociągają mnie jego pieniądze, co sposób bycia, tajemniczość i zaradność.

Gość gość
moze to szef mafii :-)

Gość gość
a jak to kanibal,skupuje narządy od chińczyków i wpierdala

Gość gość
Czemu tak podkreślasz, ze ma pieniądze? Czy to ma dla Ciebie takie znaczenie?

Gość gość
na bank jest gejem i ma faceta, a ta pokraka sie uparla i bedzie za nim lazic

Gość gość
Jak zaczniesz koło niego skakać, to od razu Cię skreśli. Wiem, co mówię. Uzna Cię za taką, jak inne. Że lecisz na kasę itp. To on musiałby się Tobą zainteresować.

Gość gość
Znam takiego jednego... Tajemniczy, przystojny, dobrze zarabia. Laski skaczą obok niego jak idiotki. A on nimi gardzi. Jak się o tym dowiedziałam? Kiedyś zaczęliśmy pisać na gg(oczywiście nie wiedział, że to ja:D, ja go praktycznie nie znam), zaczął się zwierzać. Hehe, może to ten sam:) Bo mało takich facetów. Zazwyczaj przystojniak wykorzystuje kobiety, ciągle ma nowe, a ten nie.

Gość stylish29
tez takiego znam-dokladnie taki sam jak piszesz- przystojny, bogaty i stroniacy od ludzi. moze to ten sam? mozesz podac pierwsza litere imienia???? bylismy para przez prawie rok. ja go zwabilam ale wiedzialam, ze tez mu sie podobam. zapoznali nas znajomi. potem napisalam do niego smsa pod jakims tam pretekstem aby mi cos zalatwil. gdy mial juz moj nr tel sam zaczal sie odzywac i tak sie rozkrecilo.

Gość fantastyczny temat!!
Zdejmij majtki, to zawsze działa, tak zauważyłam u innych, tobie podobnych lecących na kasę

Gość Smarkula976
stylish29 ten, o którym piszę ma na imię Darek. co z Twoim związkiem? dlaczego się rozpadł?

Gość gość
stylish29 ten, o którym piszę ma na imię Darek. co z Twoim związkiem? dlaczego się rozpadł?

Gość cfsxcsadx
chwyc jego reke i wsadz w swoje majty albo powiedz zeby ci cycki wymasowal

Gość stylish29
aha i zaraz po tym jak zaczął się odzwywać, umówiliśmy sie na kawe, kiedy poszedł zreobić siku, poszłam za nim ściagnałam mu spodnie i zrobilam takiego loda że się od razu zauroczył, niech ci sie spuści w usta faceci tak lubia

Gość stylish29
zaczał chodzić z inna lepsza laską do łużka tamta była chloerną suką

Gość stylish29
podszywy grasuja- moja wypowiedz to ta pierwsza i ta teraz. nie to nie darek. dlaczego zwiazek sie rozpadl- byl to chlopak fajny ale dziwny. nigdy na nic nie mial czasu lub sily- mowa tu o imprezie, sexie, spotkaniem ze znajomymi. gdy sie spotkalismy to albo spalismy albo ogladalismy jakies filmy albo jezdzilismy w jego interesach- ja jako osoba towarzyszaca. z czasem znudzila mi sie taka wegetacja, zaczelm imprezowac ze znajomymi, on zaczal miec pretensje, ze ja wychodze bez niego, obrazal sie potem odzywal itp. w koncu powiedzialam, ze nie pasuje mi takie zycie i tak sie skonczylo.