Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaliczył mnie i rzucił

Polecane posty

Gość gość
gffdg

Gość gość
Czegos nie rozumiem. :O Chcialas z nim uprawiac seks? Bylo Ci z nim dobrze? Wiec o jakim wykorzystaniu w ogole piszesz? :O :O No chyba ze przywiazal Cie linami do łózka i zmusil do spółkowania. Wtedy to podchodzi pod wykorzystanie. :D Baby błagam was, przestancie traktowac seks jako jakas ofiare za ktora facet powinien sie odwdzieczyc dozgonna miloscia. :O Oj tam od razu d*pek.. A moze po prostu nie przypadlas mu do gustu i dlatego zakonczyl znajomosc. Tak bywa. Moze juz do konca zycia powinien z Toba zostac tylko dlatego, ze uprawiałas z nim seks? :O No bez jaj błagam. :D :D Piszesz, ze z seksem bedziesz czekala do narzeczenstwa. Ciekawe kto na tym najbardziej straci. :D Myslisz, ze pierscien z brylantem na palcu cokolwiek Ci zagwarantuje? :D Wybranek serca moze zgrywac przy Tobie nadzwyczaj swietojebliwy, a za Twoimi plecami r****c wszystko co sie rusza. :P Nawet świety wezel malzenski nie zagwarantuje Ci, ze facet Cie nie zostawi, razem sie zestarzejecie i nie bedziesz cierpiec. :D Jakby co to jestem kobieta. :D

Gość dobrze gadsz ty wyzej
facety to c***e :classic_cool: a baby to ciemnogrod

Gość dobrze radzi dziewczyna
Do kobiety powyżej. Wracacie wiarę w Was :) Więcej tak rozsądnych Pań. Dokładnie seks to nie jest gwarancja niczego, ale to tez nie jest jednostronna przyjemność, obie osoby muszą chcieć i obie strony coś z tego mają. Jeśli facet seks traktuje jak "zaliczenie" to jest niedojrzrałym smarkiem a nie facetem Za to w związku za to liczą się takie cechy jak zaufanie, bezpieczeństwo, szacunek, tego nigdy nie powinno brakować. Nie warto być z facetem który miał by Cie zdradzać, a miłość udawać dla swoich korzyści, to jest nie fair i wtedy taki facet faktycznie jest d***ekm

Gość dedtrf
A mi po dwóch latach powiedział,ze seks nic nie znaczy.Ze fakt ze ludzie ida ze sobą do łóżka nie oznacza zaraz,ze się po biorą.Racja,ale przez pierwsze tygodnie czy miesiąc,dwa,trzy.A nie po 2latach.

Ale po dwóch latach dopiero seks ? Czy po dwóch latach seksu :D?

Mniejsza o to, dla mnie dziwne myślenie A co ma seks jego długość do tego czy z kimś się ktoś pobierze ? Czy nie ? Zawsze widywało mi się, że to czy związek się rozpadnie czy, albo czy para się pobierze decydują inne czynniki niż staż w seksie czy data jego rozpoczęcia.

Gość gość
Pewnie ma małego i sie teraz wstydzi.

Gość gość
Skoro nie byliście parą a zdecydowałaś się uprawiać z nim seks to sądziłaś, że on będzie wiążący? bosze... Jeśli chce się aby seks łączył to pierw trzeba być parą A Ty biedna sądziłaś, że jeśli się oddasz to on Cię pokocha... To tak nie działa.

Gość to tak działa
we mnie sie szaleńczo zakochiwali wszyscy 3 faceci z którymi miałam seks.

Gość gość
trzeba bylo dobrze poznac faceta i sprawdzic go a nie dawac d**y byle komu

Gość gość
nie twoja sprawa.

Gość gość
a byle co to jesteś ty.

Gość gość
Tak, wiem, że jestem byle co i zero. Lubię też dawać d**y facetom.

Gość gość
dlatego mówią o mnie pedał i ciota :(:(:(😭

Gość gość
tak to zwykle bywa, lata taki po forach i nadaje na kobiety a w końcu okazuje się, że on sam kocha męskie odbyty.

Gość gość
błąd w temacie on cie nie rzucił bo nawet nie byliście razem w związku. Jesteś jego jednorazową przygodą, widocznie do tego się nadajesz a nie do związku. Facet spuścił z krzyża a ty jesteś worem na spermę ot cała prawda. dając byle komu nie wymagaj by "ten jedyny" miał się oświadczać przed seksem bo to hipokryzja jak cholera. byle kto, d*pek dostał od razu a ten wyjątkowy ma czekać. W tym wypadku ten wyjątkowy to zwykły gracz z ograniczonym dostępem do usług a ten "byle kto" to racz vip z dostępem do wszystkiego od razu

Gość z zewnątrz
nie jestem autorką topicu i całość to raczej prowokacja jest jakiegoś sfrustrowanego prawiczka, ale co jest w tobie wyjątkowego? :D

Gość z zewnątrz
Jeśli sam masz się za wyjatkowego to świadczy tylko o twojej manii wielkości, o niczym więcej, tym bardziej, że nie napisałeś niczego, co by cię wyróżniało ze stada pospolitych sieciowych osłów.

Gość gość
daja d**y na lewo i prawo a potem szukaja rozgrzeszenia i zrozumienia ! niestety wyzsze wartosci trzeba szanowac i na nie zasluzyc ! otrzymalas to na co zaslugujesz!!!!

Gość gość
Faceci są dziwni-skoro mają dziewczyne która chodzi z nimi do łóżka to dlaczego z nią zrywają?Wolą walić konia niż dziewczynę?

Gość gość
Faceci są dziwni-skoro mają dziewczyne która chodzi z nimi do łóżka to dlaczego z nią zrywają?Wolą walić konia niż dziewczynę? ggggggggggggggg Nie zastanowiłaś się, że mężczyźni może nie odpowiadać dziewczyna co od tak idzie z kimś do łóżka. Mężczyzna może chcieć czegoś więcej, stabilizacji, rodziny a jak kobieta od tak rachu ciachu i leci to raczej nie jest dobrym sygnałem dla takiego mężczyzny. Czasem lepiej powalić "konia" i trzymać nerwy na wodzy i poczekać na odpowiednią, porządną kobietę, z którą stworzy się poważny związek oraz rodzinę.

Gość gość
On też poszedł z nią od razu do łóżka. Kobieta może chcieć czegoś więcej, stabilizacji, rodziny a jak facet od tak rachu ciachu i leci to raczej nie jest dobrym sygnałem dla takiej kobiety.

Gość gość
Faceci stosują podwójne standardy: im wszystko wolno a kobietom nic. Dlaczego masz być gorsza? Też sobie kogoś zalicz i rzuć.

Gość nie wyspałem się
zalicz sobie wpadkę :D:D

Gość gość
"Nie zastanowiłaś się, że mężczyźni może nie odpowiadać dziewczyna co od tak idzie z kimś do łóżka. " ale chodzi o to dlaczego facet zrywa kontakt z laską, z którą mógłby jeszcze przez jakiś czas mieć darmowy seks? przecież nie musi od razu jej się oświadczać. oboje by jeszcze pokorzystali, a on ot tak to kończy. o to chodzi a skoro od razu wlazł jej do łózka, to sorry, ale chyba porządny to on nie jest i na poważnego związku jeszcze chyba nie szuka

Gość też myslałam
że pierścionek, wyznaczona data ślubu,plany na przyszłość... z perspektywy czasu widzę że ślub niestety nie jest już "gwarancją" dozgonności-dla niektórych ból minie-najwidoczniej nie był Ciebie wart pozdrawiam

Gość vorbei
PYTANIE? Czy za pierwszym podejsciem? :-D Stary student. :-D