Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaliczył mnie i rzucił

Polecane posty

Gość nie wyspałem się
jakby rzucił bez zaliczenia, to byłby idiota :P

Gość gość
laska puszczalska to ją wykorzystał i poszedł dalej- tak się traktuje takie kobiety. Kobieta nie zalicza tylko jest zaliczana. Kobieta by mieć seks wystarczy, że chce facet się musi starać to ta różnica dodatkowo zalicza ten co wkłada a zaliczana jest ta co rozkłada nogi

Gość vorbei
Czyli? On jest dobry student ...zrobil zaliczenie za pierwszym podejsciem... :-D

Gość gość
Mnie jest szkoda czasu. Dlatego zaczynam od seksu i a) od razu wiem, czy w ogóle chcę sie dalej spotykać, b) nie tracę wiecej czasu na osoby, które chciały tylko zaliczyć. Wszystkie moje długotrwałe związki zaczynały sie w ten sposób. Z obecnym partnerem jestem juz 7 lat i na pewno będzie wiecej, kto wie, czy nie do końca życia :) To ja zaliczam, można tak powiedzieć ;)

Gość nogo
jak sie mowi a to i b :-D ? Interesujace podejscie..a le nie glupie :-D

Gość gość
kochana z facetami tak jest, oni myślą tylko kroczem :) większości zależy tylko na seksie. Może być taka sprawa iż nie pasowałaś mu w łóżku i dlatego cisza. :)

Gość nie wyspałem się
za to kobiety myślą tylko głową, i takie są tego skutki :D:D:D

Gość nogo
Zapomnialiscie o hormonach :-D

Gość gość
kobiety wiecznie smedza ze fiutem myslimy a jak jedna z druga sie dosie to nie mozna sie opedzic haha:D

Gość gość
gość Mnie jest szkoda czasu. Dlatego zaczynam od seksu i a) od razu wiem, czy w ogóle chcę sie dalej spotykać, b) nie tracę wiecej czasu na osoby, które chciały tylko zaliczyć. Wszystkie moje długotrwałe związki zaczynały sie w ten sposób. Z obecnym partnerem jestem juz 7 lat i na pewno będzie wiecej, kto wie, czy nie do końca życia To ja zaliczam, można tak powiedzieć hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh A powiedziałaś partnerowi, że pół miasta pakowało tobie kutasa w otwory ? Jakby wiedział to nie związałby się z Tobą!

Gość nogo
dotarte model z doswadczeniem tze sa niezle... mechanic

Gość gość
Autorko masz nauczke na nastepnym raz. Facet okazal sie oszustem i tyle. Sprawial wrazenie, ze chce zwiazku, a nie tylko seksu. Typowe zachowanie szczegolnie cwaniakow po 30-stce. Nic nie mowia i w razie zagludzaja swoje sumienie wmawiajac, ze przeciez nic nie obiecywali, chociaz ich zachowanie swiadczylo o zupelnie czyms innym. Nie masz oswiadczenie, to czuja sie rozgrzeszeni i maja w d***e, ze wykorzystali dziewczyne. Meskie c**y, ktorym brakuje odwagi, zeby powiedziec, ze szukaja kobiety na seks.

Gość gość
gość Mnie jest szkoda czasu. Dlatego zaczynam od seksu i a) od razu wiem, czy w ogóle chcę sie dalej spotykać, b) nie tracę wiecej czasu na osoby, które chciały tylko zaliczyć. Wszystkie moje długotrwałe związki zaczynały sie w ten sposób. Z obecnym partnerem jestem juz 7 lat i na pewno będzie wiecej, kto wie, czy nie do końca życia To ja zaliczam, można tak powiedzieć hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh A powiedziałaś partnerowi, że pół miasta pakowało tobie kutasa w otwory ? Jakby wiedział to nie związałby się z Tobą! Znał mnie, zanim sie zwiazalismy. A w to z iloma spał on, ja nie wnikam, bo mnie to nie interesuje. Nie dla wszystkich posiadanie błony dziewiczej jest kluczowym dla powodzenia związku czynnikiem.

Gość gość
" Nigdy juz nie bede uprawia seksu bez pierscionka zaręczynowego i ślubnych planow. Mozliwe, ze zmienie to i bede czekala z seksem do nocy poslubnej" Ale kto zaczeka? Zaden nie bedzie takim frajerem zeby czekac do slubu a baba wczesniej dawala innym.

Gość gość
dokladnie najlepiej dla niej by byl prawikiem a ona bedzie z kija na kij skakac:D

Gość gość
bydle !

Gość gość
A dziecko?

Gość gość
Podsumujmy: ­ Nie byli w związku ale poszli razem do łóżka, było przyjemnie i tyle. Pytanie: o co chodzi autorce? Myślała, że teraz czas na zaręczyny? Po tym co tu wypisuje rzesza forumowych pasztetów próbujących wtłoczyć dziewczynie poczucie winy - to normalny facet czytający te wypociny, powinien się trzymać od was z daleka bo 1) nie lubicie seksu ani intymności 2) bliskość traktujecie jako pewnego rodzaju nagrodę. Lepiej kupić sobie psa i iść z kumplami na imprezę.

Gość Usa
Faktem jest , ze po seksie kobieta czuje sie zwiazana a facet staje sie wolny Facet nie chce zoobowiazan , okreslania sie itd. Trzeba mu zostawic czas , nie dzwonic , nie pytac , poczekac na to ze to on bedzie zabiegal . A jezeli nie bedzie sie odzywal to olac to , przeciez nie on jeden na swiecie. :)

Gość gość
"Mozliwe, ze zmienie to i bede czekala z seksem do nocy poslubnej" x nie ma to jak recyklingowana dziewica :D

Gość gość
Rzucil albo zostawil?

Gość nrGG42477073
dlatego wole dziewice niz wykorzystane laski :D potem taka mysli ze robie jej łaske albo jestem z nia z litosci :D) :) zakochac sie to piekna sprawa ale