Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mali 2 2 4

Ciąża? ? ?

Polecane posty

Gość Mali 2 2 4

Moje cykle trwaja 28-30 dni. Ostatnio kochaliśmy sie 9 dnia cyklu, teraz jestem 3 dni przed spodziewanym okresem i od tygodnia miewam lekkie pobolewanie podbrzusza i jajników a od 2 dni troche mocniejsze, do tego czuje takie bulgotanie i przelewanie w dole brzucha oraz rano do ok 7-8 godziny czuje lekkie mdlości i moje pytanie brzmi czy jestem w ciązy czy moze to objawy przed okresem?

Gość gość
A może się czymś zatrułaś, skoro masz bulgotanie w brzuchu? :D Zrób sobie za 2 dni test i będziesz wiedziała, albo idź na badanie krwi. Bo już czuje co zaraz tu będzie :) Było wiele takich tematów, to możesz sobie poczytać jakie były opinie kafeterianek :) My tutaj nie mamy funkcji testu więc ci nie powiemy :) Pozdrawiam i szczęścia życzę:)

Gość Mali 2 2 4
Nie zatrułam sie napewno bo mam większy niz dotychczas apetyt

Gość gość
No to tym bardziej mogłaś coś zjeść.Swoją drogą na takie objawy jak ty wymieniasz jest za szybko.I co to za pytania ''jestem w ciąży? '' !!!??? Co do bulgotania mi tak przed okresem bulgocze czasami i wyprzedzę twoją wypowiedź następną-to że nigdy tak nie bulgotało nie znaczy że teraz nie będzie :) pozdrawiam

Gość gość
Te dolegliwości które opisujesz mogą być przyczyną nadchodzącej miesiączki jak i ciąży. Przecież my ci nie powiemy dokładnie czy jesteś w ciąży czy nie. Najlepszym i najprostszym rozwiązaniem będzie test ciążowy. W ciąży możesz być ale nie musisz. Zrób test. A ile ty masz w ogóle lat że o takie rzeczy pytasz na kafe? każda dorosła osoba wiedziałaby że tutaj przez monitor nikt ci testu nie zrobi. Starasz się o dziecko czy to miałaby być wpadka?

Gość gość
to objawy nadchodzącego okresu, ciązy, zatrucia, a także raka :D Na c**j pytasz zamiast poczekac 3 dni i test zrobić? Przecie tu wróżek nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
jak sie zabezpieczlas nie ma opcji

Gość bulgotaniaaa
od czego w ciąży tak wcześnie miałabyś mieć owe bulgotania? Myślisz że już kopie...?????

Gość gość
proste pytanie...wyznaczasz sobie dni płodne? to istotne

Gość gość
a od kiedy bulgotanie jest objawem ciązy?????

Gość Mali 2 2 4
Nie wyznaczam sobie dni płodnych, jakoś nigdy mnie to nie interesowało, ale chyba zacznę to robić. Co sądzicie o testerach na ślinę?

Gość gość
Wydaje mi się, że są jak najbardziej ok, mojej siostrze pomógł jak starała się o dziecko. Osobiscie nie używałam, ale w sumie nie ma w nim co nie zadziałać