Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kams999

Tabletki antykoncepcyjne z problem z wagą

Polecane posty

Od dwóch lat biorę tabletki antykoncepcyjne i mam pewien problem. Odkąd je biorę ciąglę tyję. Nie było to nagłe, ale powoli i nieustannie przybywa mi na wadze. Jak zaczynałam brać tabletki ważyłam 58kg a teraz jest to prawie 74kg. Do tego nie mogę schudnąć. Wcześniej bez problemu mogłam zrzucić tyle ile chciałam poprzez odpowiednie odżywianie i ćwiczenia a teraz to nic nie daje. Czy to przez tabletki? Czy jeśli przestane je brac wszystko wróci do normy? Mój tryb zycia zmienił się niewiele. Dodam że biore tabletki osłonowe Asequrella. Prosze o radę czy nie powinnam przejść na np plastry i jakie sa różnice?

Gość gość
znam ten ból,ja używałam plastrów i też przytyłam teraz powolutku zrzucam.. oczywiście odstawilam antykoncepcje.

Gość gość
bosze dziewczyno przytyłaś jak jasny gwint i dopiero teraz się zastanawiasz czy to przez tabletki? nie przyszło Ci do tego pustego łba żeby tabletki zmienić?

Gość gość
i bedziesz tyła jeszcze bardziej nie łykaj świństwa ja polecam Nuva Ring od tego nie przytyjesz a jedynie ciut piersi się powiększają jakiś jeden rozmiar dodatkowo bardzo ładnie gęstnieją włosy stają się grubsze :) wypróbuj ;)

koleżanko 2xUP, w tym rzecz że zmieniałam, brałam już 4 inne rodzaje od tych najtańszysz po te po około 40zł za opakowanie i nie było róznicy.

Gość gość
To zmień całkowicie metodę anty, tak ciężko? niedługo Ci w ogóle anty nie będą potrzebne jak dolecisz do 200kg