Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy rano myjecie zęby?

Polecane posty

Gość gość

zaraz po otwarciu oczu - przy pierwszym siku? po śniadaniu? przed samym wyjściem z domu?

Gość gfgdfgfdgdffddddgterrerere
ja przed wyjściem, ale wiem że sporo osób przed śniadaniem :P

Gość PatrPAtra
oczywiscie ze po posilku. dziwie sie myciu zebow przed jedzeniem. przeciez to bez sensu :D rozumiem ze prosto po wstaniu oddech nie jest najswiezszy ale to wystarczy przeplukac usta plynem do higieny jamy ustnej i fruuu juz sie nie zionie :P

Gość gość
moj facet myje zaraz po obudzeniu mimo, ze max za pol godziny je sniadanie (a po nim juz mu sie nie chce myc...) wiec pytam. Z drugiej strony lepiej tak niz wcale :/

Gość gość
tez sie dziwie tym, co myja przed jedzeniem. przeciez to bez sensu. no chyba że poxniej jeszcze raz, po jedzeniu.

Gość Mustafa Kaczmarczyk
Nie myję zembów

Gość gość
przed wyjściem po kawie, a w pracy jeszcze raz pośniadaniu, nie lubę jak mi resztki jedzenia na zębach zostają, tym bardziej że "przemawiam publicznie"

Gość prawictwo pospolite125
po sniadaniu

Gość gość
po pierwszym pouyku:classic_cool:🖐️

Gość gość
ja z kolei nie pojmuje, jak mozna rano cokolwiek zjeść bez umycia wcześniej zebów, przeciez przez noc sie na nich zbiera osad a potem go zjadacie razem ze śniadankiem... O_O

Gość gość
ja z kolei nie pojmuje, jak mozna rano cokolwiek zjeść bez umycia wcześniej zebów, przeciez przez noc sie na nich zbiera osad a potem go zjadacie razem ze śniadankiem... O_O--- no wlasnie... tez mnie to obrzydza, ale zkoleipo umyciu zebow mam mietowo w ustach i nie moge nic zjesc przez nast 30-40min. Wymyslilam wiec i pierwszy raz, po wstaniu z llozka myje zeby sama szczoteczka, a po sniadaniu normalnie.

Gość gość
dla mnie jedyny minus mycia przed snaidaniem jest taki, ze nie mam na to sniadaniejuz ochoty po umyciu

Gość August the 1st
Zawsze po śniadaniu i kawie. Przed wyjściem z domu.

Gość gość
ja od razu po wstaniu z łóżka, nie wyobrażam sobie inaczej, ale sniadanie jem dopiero w pracy, gdybym jadla w domu to pewnie 2 razy bym myla

Gość gość
w dni robocze zaraz po wstaniu, bo wstaje wczesnie do pracy i nie chce mi sie jeszcze jesc. w weekendy jak spie dluzej to po sniadaniu