Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje dywagacje na temat ROR

Polecane posty

Gość najbrzydsze są golfyy
heh dobry pomysł, zapędzić owcę do zagrody:D ror jak ma okazje to zawsze wbije szpilę, a co ro cytowania-ona nie odnosi się do wypowiedzi a do jej fragmentu często wyjętego z kontekstu.Tak można dyskutować godzinami i nie dojdzie sie do żadnego konsensusu. Ale jak sama pisała, lubi to. Osobiście uważam że ma stresującą prace i wchodzi tu powkurzać ludzi i odreagować. Bo inaczej kto lubi być non stop obrzucany błotem, nielubiany a i tak wpychać sie na próg?

Gość gość
Bo inaczej kto lubi być non stop obrzucany błotem, nielubiany a i tak wpychać sie na próg? xxx Kto ? Kurva bez ambicji :)

Gość gość
hahahahahaha :D i jak zwykle sie dala wmanipulowac :D hahahahahah!!!!!!

Gość gość
ROR a slyszlas to --nie rozmawiaj idota , najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,a pozniej pokona doswiadczeniem-- Nie zawsze odpisywanie do ludzi ma sens,tym bardziej kiedy ublizaja Twojej osobie, Wdawanie sie w takie rozmowy ,tylko swiadaczy o Twoim poziomie inteligencjii...( nie oceniam tu Twojej osoby,wiec nie odbierz tego zle.)

"najbrzydsze są golfyy heh dobry pomysł, zapędzić owcę do zagrody" x jasne ;-) a "glupiemu i tak radosc";-) x ror jak ma okazje to zawsze wbije szpilę, a co ro cytowania-ona nie odnosi się do wypowiedzi a do jej fragmentu często wyjętego z kontekstu x tak, wyrywam z kontekstu - jak nie uznaje czegos za "wypowiedz" tylko za upuszczenie cisnienia - tak jak w towim przypadku, as easy as it is;-) x Tak można dyskutować godzinami i nie dojdzie sie do żadnego konsensusu" x tutaj rzadko kiedy sa dyskusje , nie pochlebiaj sobie;-) x Ale jak sama pisała, lubi to x jasne - "pisalam";-) tak samo jak pisalam ze jestem zareczona z kosmita;-) x Osobiście uważam że ma stresującą prace i wchodzi tu powkurzać ludzi i odreagować" x no przeciez sprzedaje stare skarpety online - jak twoerdzi moja psycho-fanka;-) - ktoz by sie nie stresowal?;-) x Bo inaczej kto lubi być non stop obrzucany błotem, nielubiany a i tak wpychać sie na próg? x obrzucany blotem?;-) dobre, dobre - moze ten co sie przywiazuje do przypadkowych wyzwisk mialkich ludzi - to bierze soebie takie cos "do serca" ;-)

"Kto ? Kurva bez ambicji " x odezwala sie "ambiDna" ;-) ;-) x i jak zwykle sie dala wmanipulowac x tiaaaak, chcialby dusza do raju ;-) x Nie zawsze odpisywanie do ludzi ma sens,tym bardziej kiedy ublizaja Twojej osobie, x moim zdaniem w przypadku tego forum ma;-) ona bez ROR nie moze funkcjonowac - ja napisze kilka zdan - a potem jest to "analizowane" z rumiencami na twarzy;-) mnie nic to nie kosztuje a glupiemu radosc;-) x Wdawanie sie w takie rozmowy ,tylko swiadaczy o Twoim poziomie inteligencjii...( nie oceniam tu Twojej osoby,wiec nie odbierz tego zle.) x spoko, luz;-) masz prawo do swojej opinii - ja juz wyjasnilam swoje powody

Gość gość
rzeczywiscie,to cytowanie za kazdym razem....i oczywiscie ROR ma zawsze i na wszystko gotowa odpowiedz.tylko glupek ma zawsze i na wszystko gotowa odpowiedz,bo madry czlowiek musi pomyslec....zaraz mnie ROR zacytuje:D

"Webster jak mozna cala wypowiedz cytowawac .....jestem na nie " x a ja jestem na nie dla osob ktore nie maja nic do dadania poza komentarzem na temat innej wypowiedzi;-) x rzeczywiscie,to cytowanie za kazdym razem....i oczywiscie ROR ma zawsze i na wszystko gotowa odpowiedz.tylko glupek ma zawsze i na wszystko gotowa odpowiedz,bo madry czlowiek musi pomyslec....zaraz mnie ROR zacytuje" x nie watpie ze znasz moje zwyczaje lepiej niz ja sama - wszak to typowe dla osob ktore maja obsesje na czyims punkcie i sledza kazdy jego.... a nich bedzie ze krok;-)

Gość gość
obsesje???rzucasz sie w oczy z tym swoim cytowaniem a obsesji to mozesz sobie tylko pomarzyc,przynajmniej jesli o mnie chodzi.no ok,niech i tak bedzie,skoro lubisz sobie prawic takie komlementy....

"obsesje???rzucasz sie w oczy z tym swoim cytowaniem a obsesji to mozesz sobie tylko pomarzyc,przynajmniej jesli o mnie chodzi.no ok,niech i tak bedzie,skoro lubisz sobie prawic takie komlementy...." x a swistak siedzi i zawija;-) ;-) kazdy widzi lub (alternatywnie) rzuca mu sie w oczy to co chce widziec/albo czego podswiadomie szuka, as easy as it is;-) a komplementy oraz oblegi forumowe robia na mnie takie same wrazenie;-)

Gość gość
nigdy przyglupka nie czytuje bo szkoda czasu ale jak mam dobry humor to rzucam wytresowanej suce patyk w postaci posta a suka w zebach mi przynosi, merdajc ogonkiem i proszac o wiecej :D Niech ma zabawe :D Musi sie wybiegac, czasami lekow brak ;-)

"nigdy przyglupka nie czytuje bo szkoda czasu" x hahahhahahahahahahahhahaah ;-) "jasne" i tak bardzo nie lubisz ROR, nie tesknisz i nie skomlesz o jej atencje ze az wchodzisz na temat poziwecony ROR, moja psycho-fanka is back;-) slodka z niej zabka;-) specjalnie dla ciebie;-) x a suka w zebach mi przynosi, merdajc ogonkiem i proszac o wiecej Niech ma zabawe " x zabawa to przyjemnosc obustronna ;-) a inicjuje zawsze bardziej spragniona strona, as easy as it is;-) x Musi sie wybiegac, czasami lekow brak x biedna psycho-fanka ktora g****i walsnego pieska;/ ja wiem ze chcialabys powachac sie z ROR - ale schodzac do twojego poziomu: nie dla psa kielbasa;-)

Gość blockhead
a wy dalej ciagniecie ten zenujacy topik? I te wyzwiska...Ja sie nie dziwie, ze ror denerwuje taka patoligie, polowa uzywanych przez nia slow jest w dla was niezrozumiala i biedaczki daja upust frustracji wyzywajac ja od takich i owakich. Wstyd. PS zeby nie bylo jestem ror, mayor, tink i modliszka w jednej osobie.

Gość gość
ROR - nie wiem za kogo Ty sie uwarzasz :D Piszesz ze wszyscy tylko czekaja zebys przyszla u juz pisza do Ciebie GOWNO PRAWDA TO TY PIERWSZA PROWOKUJESZ SWOIMI WYPOWIEDZIAMI LUDZI.(oczywiscie sa tematy kiedy nawet milo przeczytac co napisalas)tylko po tylu tematach klotni,nie dziwne ze ludzie reaguje na ciebie w taki a nie inny sposob.Czyzby to bylo zamierzone..? ( znize sie dzis do twojego poziomu) Dlaczego ich dnerwuje Twoja osoba? Trolujesz i nic wiecej:P I to Cie cieszy?!?.......... Razi w oczy jak ci laska napisze ze jestes c**a j****a- a ty udajesz ze ci to lata.. i ciagniesz dalejjjjjjjjjjjjjjjjjj itd.itp ! Ale skoro Ciebie to cieszy to baw dalej towArzystwo :P Jestes zwykla forumowa zabawka dlatego forum jest na poziomie jakim jest,dzieki takim jak ty, Ludzie tu kase zarabiaja,a ty dostajesz cos poza obelgami ? i nie mow ze sie dobrze bawisz bo naprawde uwierze ze jestes totalnym przykladem debilizmU A TERAZ JUZ ZmykAM :P pozdrawiam mastera...jak kolwiek sie dzis zwiesz :P:D

" blockhead a wy dalej ciagniecie ten zenujacy topik? I te wyzwiska...Ja sie nie dziwie, ze ror denerwuje taka patoligie, polowa uzywanych przez nia slow jest w dla was niezrozumiala i biedaczki daja upust frustracji wyzywajac ja od takich i owakich. Wstyd. PS zeby nie bylo jestem ror, mayor, tink i modliszka w jednej osobie." x tez sie chcialam zapytac czy ty przypadkiem nie jestes ...ROR?;-)

"gość ROR - nie wiem za kogo Ty sie uwarzasz x no wlasnie - nie wiesz, ale bardzo aspirujesz do tej wiedzy;-) x Piszesz ze wszyscy tylko czekaja zebys przyszla u juz pisza do Ciebie GOWNO PRAWDA TO TY PIERWSZA PROWOKUJESZ SWOIMI WYPOWIEDZIAMI LUDZI" x ale po co te nerwy, hm?;-) ;-) co do ...hm.... meritum?;-) to powiem tylko tyle - twoja subiektywna opinia dynda mi kolo nosa, a mysle wprost odwrotnie;-) mialkosc sama ustawia sie w szeregu na tym topiku gdzie moga podskakiwac do ROR;-) x tylko po tylu tematach klotni,nie dziwne ze ludzie reaguje na ciebie w taki a nie inny sposob.Czyzby to bylo zamierzone..?" x nie, ja sie nie kloce - ja nawet nie uznaje klotni. uwazam, ze forum jets do pisania, kazdy wyraza swoja opinie itd. - nie zalezy mi na tym, czy ktos sie zgadza ze mna czy nie zgadza - czsaem ktos cos doda w temacie i ok. poza tym forum, nie spotkalabym w realu ludzi myslacych w ten sposob x ( znize sie dzis do twojego poziomu) Dlaczego ich dnerwuje Twoja osoba? Trolujesz i nic wiecej" x mozesz sobie nazywac moje wypowiedzi trolowaniem albo piszczeniem, whatever mnie tam wszystko jedno - jak zwal tak zwal;-) x I to Cie cieszy?!?.......... Razi w oczy jak ci laska napisze ze jestes c**a j****a- a ty udajesz ze ci to lata.. i ciagniesz dalejjjjjjjjjjjjjjjjjj itd.itp ! x tak walsnie jest;-) ;-) a czy mnie to razi - skad taka pewnosc co do moich odcuzc, az tak bardzo cie one interesuja, hm?;-) x Ale skoro Ciebie to cieszy to baw dalej towArzystwo Jestes zwykla forumowa zabawka x uwazam ze bawienie towarzytswa o skolatanych nerwach to pozyteczne spoleczesnie zjawisko;-) nie wiem po co dajesz mi swoje przyzwolenie - bez niego i tak mialam zamiar kontynuowac;-) x dlatego forum jest na poziomie jakim jest,dzieki takim jak ty, Ludzie tu kase zarabiaja,a ty dostajesz cos poza obelgami ? x ja "sprzedaje" skarpety online i na tym forum "wyrywam" sobie klientow;-) ;-) a co ty sie tak martwisz nieswoim biznesem, hm? juz mowilam placa mi jeden grosz za kazdy usmiech: ;-) ;-) ;-) x i nie mow ze sie dobrze bawisz bo naprawde uwierze ze jestes totalnym przykladem debilizmU x wow! ;-) ale sie "wypowiedziala" - bede plakac dzisiaj pol nocy w poduszke ;-) x A TERAZ JUZ ZmykAM pozdrawiam mastera...jak kolwiek sie dzis zwiesz x zmyskaj, zmykaj - nie zatrzymuje;-)

Gość anonimowa.zaciekawiona
ROR, kiedy dokładnie zaczęłaś działalność na tym forum? (skoro już jest temat tobie poświęcony ;) ).

"anonimowa.zaciekawiona ROR, kiedy dokładnie zaczęłaś działalność na tym forum? (skoro już jest temat tobie poświęcony" x okolo 37 lat temu zraz po 51 urodzinach;-)

Gość anonimowa.zaciekawiona
Ale ja serio pytałam :P :D

Gość gość
"a ja jestem na nie dla osob ktore nie maja nic do dadania poza komentarzem na temat innej wypowiedzi" o prosze, napisala o sobie:D

Gość gość
Hahaha - do autorki - wg slownika jezyka polskiego: dywagacja «długie, rozwlekłe rozważania, zwykle odbiegające od tematu» Gratuluję intelektu! A swoja drogą, coście sie tej ROR uczepily jak wsciekle??:)

Gość gość
to gościa powyżej ROR sama zaproponowała taki tytuł na innym topiku:D

Gość gość
"do autorki - wg slownika jezyka polskiego: dywagacja «długie, rozwlekłe rozważania, zwykle odbiegające od tematu» Gratuluję intelektu!" Intelektu pogratuluj ror. Sama chciala zeby taki topik o niej powstal o dokladnie takim tytule. Kapujesz juz? ;)

Gość gość
gdyby ta czarna owca nie wylazila ze swojego tematu,fajnie by bylo...

"ROR sama zaproponowała taki tytuł na innym topiku" x moja psych-fanka ma urojenia, jak zwykle;-) powiedzialam ze skoro juz musi ciagle pisac o mnie/do mnie to lepiej zeby robila to na oddzielnym topiku niz zasmiecala inne;-) nie naklanialam jednak nikogo do zakladania zadnych topikow na moj temat;-) x Intelektu pogratuluj ror. Sama chciala zeby taki topik o niej powstal o dokladnie takim tytule. Kapujesz juz? " x proponuje wypoweiadc sie we wlasnym imieniu a nie podpierac sie autorytetem ROR;-) co ROR chce - to ty nie masz zielonego pojecia, i tak juz zostanie;-) x gdyby ta czarna owca nie wylazila ze swojego tematu,fajnie by bylo... x niespecjslanie interesuja mnie twoje potrzeby;-)

Gość gość
twoje nie interesuja NIKOGO,jezeli jeszcze tego nie zauwazylas!

"gość twoje nie interesuja NIKOGO,jezeli jeszcze tego nie zauwazylas!" x i po co te nerwy?;-) widze dokladnei cos odwrotnego ludzi bardzo interesuje (w sumie to nie wiem dlaczego;-) co ja mysle i czuej - czesto pisz ROR uwaza, ze....... Poza tym twoeja wypwoiedz jest tego przykladem - weszlas na topik ktory inni ludzie zalozyli o mnie, as easy as it is;-)

Gość gość
"weszlas na topik ktory inni ludzie zalozyli o mnie" :D Wow! Ale topik zalozyla tylko jedna osoba, nie ludzie :D Ludzie zalozyli topik. "O mnie!" :D Oj, ludzie, ludzie :D

Gość gość
ona widzi wszedzie ludzi ale "fanke" mysli ze ma tylko jedna, tymczasem jest odwrotnie, jeden czlowiek zalozyl topik, a fanek w cudzyslowiu ma 99 procent :D