Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje dywagacje na temat ROR

Polecane posty

Gość gość

Poniewaz ROR sama zaproponowala, zeby zalozyc o niej temat,co by sie mogla poonanizowac, wiec zakladam! Moje rzemyslenia na temat tej miernoty forumowej nie sa zbyt skomplikowane. Osoba ta ma bardzo duzo wolnego czasu, ktorego wiekszosc spedza przed komputerem. Nie ma mozliwosci wypowedzenia swojego zdania w realu wiec robi to na forum. Krzyczy,tupie nozkami, cytuje, irytuje sie itd. Bardzo zabawna osobka o wyjatkowo malym mozdzku :D

"Poniewaz ROR sama zaproponowala, zeby zalozyc o niej temat,co by sie mogla poonanizowac, wiec zakladam! " x nie zrozumials zabko - chodzilo o to zebys to ty mogla sie poonanizowac a ja ci w tym wiryulanie pomoge;-) ;-) ;-) temat to z amalo - zlaoz sobie cale forum (temat i tak zostanie zdjety;-) x Osoba ta ma bardzo duzo wolnego czasu, ktorego wiekszosc spedza przed komputerem. Nie ma mozliwosci wypowedzenia swojego zdania w realu wiec robi to na forum. Krzyczy,tupie nozkami, cytuje, irytuje sie itd. Bardzo zabawna osobka o wyjatkowo malym mozdzku " x zgadzam sie w powyzsym ;-) masz swieta racje;-) ROR to zepsuta osoba ktora nie ma co robic z wolnym czsaem - w przeciwinstwie do tak zapracowanych osb o bujnym zyciu jak ktore zakladaja topiki w ktorych delektuja sie wlasnymi opiniami na temat innych;-) ot, taka masturbacja mentalna;-)

"Poniewaz ROR sama zaproponowala, zeby zalozyc o niej temat,co by sie mogla poonanizowac, wiec zakladam! " x nie zrozumials zabko - chodzilo o to zebys to ty mogla sie poonanizowac a ja ci w tym wiryulanie pomoge;-) ;-) ;-) temat to z amalo - zlaoz sobie cale forum (temat i tak zostanie zdjety;-) x Osoba ta ma bardzo duzo wolnego czasu, ktorego wiekszosc spedza przed komputerem. Nie ma mozliwosci wypowedzenia swojego zdania w realu wiec robi to na forum. Krzyczy,tupie nozkami, cytuje, irytuje sie itd. Bardzo zabawna osobka o wyjatkowo malym mozdzku " x zgadzam sie w powyzsym ;-) masz swieta racje;-) ROR to zepsuta osoba ktora nie ma co robic z wolnym czsaem - w przeciwinstwie do tak zapracowanych osb o bujnym zyciu jak ktore zakladaja topiki w ktorych delektuja sie wlasnymi opiniami na temat innych;-) ot, taka masturbacja mentalna;-)

Gość gość
(temat i tak zostanie zdjety--------> a skad taka pewnosc ze temat zostanie usuniety?

"gość (temat i tak zostanie zdjety--------> a skad taka pewnosc ze temat zostanie usuniety?" x oho! i pojawil sie tzw. "trop spiskowy";-) nie wiesz? bo kafeteria jest moja, wszystko co tutaj czytasz pisze ja spod 1,456 nickow;-) as easy as it is;-) i tamt pt "mam obesesje na temat innego uczestnika forum" swietnie pasuje do forum pt "poza polska";-) ;-) ;-)

"gość (temat i tak zostanie zdjety--------> a skad taka pewnosc ze temat zostanie usuniety?" x oho! i pojawil sie tzw. "trop spiskowy";-) nie wiesz? bo kafeteria jest moja, wszystko co tutaj czytasz pisze ja spod 1,456 nickow;-) as easy as it is;-) i tamt pt "mam obesesje na temat innego uczestnika forum" swietnie pasuje do forum pt "poza polska";-) ;-) ;-)

Gość gość
ror to idiotka jest,nikt jej wypowiedzi nie lubi

Gość gość
ror sror por :)

Gość wryygo
ktos pisal wczesniej ze ROR to jedna z tych dziewczyn na zdjeciach ktore wkleja tutaj ten wielbiciel ciapatych, rozpoznalam tam mayor i si-xe ale ktora to ror nie mam pojecia

Gość blockhead
widze, ze boli cie ta ror przeokropnie :D

Gość e900000
ROR to chyba najbardziej irytuajca osoba na tym forum przez to swoje glupie cytowanie za kazdym razem cudzych tekstow i dopowiadanie na nie....ciekawe czy w realu jak sie spotyka ze znajomymi lub rodzina to tez ich cytuje non stop....

Gość blockhead
troche dystansu ludzie :D irytowac sie, wkurzac, zakladac tematy (!!!) o obcej osobie z forum, bo sobie cytuje? OMG trzeba sie naprawde nudzic. Ja tam sobie lubie poczytac co pisze. Jako jedna z nielicznych pisze inteligentnie i bez wyzwisk

Gość e900000
problem wlasnie polega na tym ze ona nie pisze tylko cytuje czyjes wypowiedzi i potem sie do nich odnosi, to chyba nie jest normalne? wyobraz sobie ze kazdy by tak cytowal po kolei wypowiedzi kazdego na forum..

Gość blockhead
no to niech sobie cytuje wielkie mi rzeczy. Przynajmniej wiadomo, ktora wypowiedz komentuje. To tylko forum, a doprowadza niektorych do bialej goraczki.

Gość gość
blockhead spoko zaloguj sie jako ror a nie sama siebie bronisz wariatko ;)

Gość blockhead
nie jestem ror. Co boli, ze ktos ma inne zdanie od ciebie? pseudoineligentka

Gość gość
Dziwne ze Zawsze pojawiasz sie na topikach o niej i jej 'bronisz'. Zaloguj sie ror nie boj sie ;)

Gość blockhead
dla ciebie moge byc nawet gownem w papierku skarbie. Nie bronie jej, poprostu dziwi mnie twoja glupota :D

Gość gość
akurat cytowanie jest w dobrym guście, nie praktykuje się tego na kafegównie, ale przejdź się po innych forach, wytknij swego polaczano-cebularzowego nosa na świat:O

Gość gość
JA P******Ę!!! cytowania nie ma WYŁĄCZNIE na kafeterii, naprawdę całe życie siedzicie tylko tu, że o tym nie wiecie. jest FUNKCJA CYTOWANIA na każdym szanującym się forum. DOTARŁO!!!!!!!!!!!!??????????????

Gość gość
dobra jest funkcja cytowania i spoko jak ktos od czasu do czasu cos zacytuje ale ror robi to notorycznie i z to z kazda wypowiedzia, jak jest sens cytowania kazdej wypowiedzi? ror pojawia sie notorycznie na roznych tematach i je niszczy swoimi durnymi wpisami,

Gość gość
temat na temat ror ? To jakby o psychicznie chorym otwierac temat. Chce sie wam ? Tu pomoze tylko psychiatra, nie my.

Gość gość
ROR CZASAMI pisze przemyślane wypowiedzi, chociaż bardzo kontrowersyjne i nie umie nie odpowiadać na wasze posty co do jej poglądów. Jak nie będziecie reagować to napisze kilka zdań w wątku i sobie stąd pójdzie - być może na zawsze, bo nie będzie już tak rozpoznawalna, jeśli nie będziecie pisać postów i tematów na jej "chwałę". ROR jest trochę czepialska, ale w pewnym sensie ją rozumiem, chociaż wiele razy mnie zdenerwowała. Serio, just ignore :D

Gość gość
Dlaczego ROR tak was irytuje? Dlatego, ze cytuje czyjes wypowiedzi, uczestniczy w roznych dyskusjach. Po to jest to forum. A moze czuje sie samotna, kto wie....

"ror to idiotka jest,nikt jej wypowiedzi nie lubi' x powiem tak: gdy ktos niepewny sam siebie to musi sie podeprzecz tzw. "wszystkimi" ;-) x ktos pisal wczesniej ze ROR to jedna z tych dziewczyn na zdjeciach ktore wkleja tutaj ten wielbiciel ciapatych, rozpoznalam tam mayor i si-xe ale ktora to ror nie mam pojecia x oczywiscie moje zdjecia, numer konta w banku oraz rozmiar buta sa publicznie dostpene;-) ;-) enjoy;-) x ROR to chyba najbardziej irytuajca osoba na tym forum przez to swoje glupie cytowanie za kazdym razem cudzych tekstow i dopowiadanie na nie....ciekawe czy w realu jak sie spotyka ze znajomymi lub rodzina to tez ich cytuje non stop...." x cytuje bo nie lubie bicia piany - wiec odnosze sie do konkretnych "wypowiedzi";-) x troche dystansu ludzie irytowac sie, wkurzac, zakladac tematy (!!!) o obcej osobie z forum, bo sobie cytuje? OMG trzeba sie naprawde nudzic. Ja tam sobie lubie poczytac co pisze. Jako jedna z nielicznych pisze inteligentnie i bez wyzwisk x czekam na komentarz ze blockhea i ja to jedna i ta sama osoba;-) ;-)

"ror to idiotka jest,nikt jej wypowiedzi nie lubi' x powiem tak: gdy ktos niepewny sam siebie to musi sie podeprzecz tzw. "wszystkimi" ;-) x ktos pisal wczesniej ze ROR to jedna z tych dziewczyn na zdjeciach ktore wkleja tutaj ten wielbiciel ciapatych, rozpoznalam tam mayor i si-xe ale ktora to ror nie mam pojecia x oczywiscie moje zdjecia, numer konta w banku oraz rozmiar buta sa publicznie dostpene;-) ;-) enjoy;-) x ROR to chyba najbardziej irytuajca osoba na tym forum przez to swoje glupie cytowanie za kazdym razem cudzych tekstow i dopowiadanie na nie....ciekawe czy w realu jak sie spotyka ze znajomymi lub rodzina to tez ich cytuje non stop...." x cytuje bo nie lubie bicia piany - wiec odnosze sie do konkretnych "wypowiedzi";-) x troche dystansu ludzie irytowac sie, wkurzac, zakladac tematy (!!!) o obcej osobie z forum, bo sobie cytuje? OMG trzeba sie naprawde nudzic. Ja tam sobie lubie poczytac co pisze. Jako jedna z nielicznych pisze inteligentnie i bez wyzwisk x czekam na komentarz ze blockhea i ja to jedna i ta sama osoba;-) ;-)

"problem wlasnie polega na tym ze ona nie pisze tylko cytuje czyjes wypowiedzi i potem sie do nich odnosi, to chyba nie jest normalne? wyobraz sobie ze kazdy by tak cytowal po kolei wypowiedzi kazdego na forum.." x ja uwazam ze to dobry zwyczaj - bedzie wiadomo do ktorej czesci poprzednika sie odnosisz;-) x blockhead spoko zaloguj sie jako ror a nie sama siebie bronisz wariatko blockhead nie jestem ror. Co boli, ze ktos ma inne zdanie od ciebie? pseudoineligentka" x hahahahhhhhahahahaaaahahahahhaaha;-) ;-) ;-) ;-) no i "wykrakalam" ;-) ja ci nie wierze blockhead - i wazam ze "jestes" ROR ;-) as easy as it is;-) moja psycho-fanka ma taka zasade ze kazdy kto nie popiera jej obsesji na moim punkcie staje sie jej obsesja i dlatego ona wsezdie widzi albpo ROR albo "mezow-hindusow-muslimow";-) ;-) ;-)

"Dziwne ze Zawsze pojawiasz sie na topikach o niej i jej 'bronisz'. Zaloguj sie ror nie boj sie " x dokladnie;-) ;-) ja tez uwazam ze on "kombinuje" i mysle ze jest mna;-) (tylko wstydzi sie "przyznac';-) ;-) ;-) x dla ciebie moge byc nawet gownem w papierku skarbie. Nie bronie jej, poprostu dziwi mnie twoja glupota x ;-) ok, "przekonales" mnie - mowisz prawie jak ja , na pewno wiec jestes ROR, as easy as it is;-)

"temat na temat ror ? To jakby o psychicznie chorym otwierac temat. Chce sie wam ? Tu pomoze tylko psychiatra, nie my" x tu nie ma zadnych "my" - jestes w tym sama zabko;-) x ROR CZASAMI pisze przemyślane wypowiedzi, chociaż bardzo kontrowersyjne i nie umie nie odpowiadać na wasze posty co do jej poglądów. Jak nie będziecie reagować to napisze kilka zdań w wątku i sobie stąd pójdzie - być może na zawsze, bo nie będzie już tak rozpoznawalna, jeśli nie będziecie pisać postów i tematów na jej "chwałę". ROR jest trochę czepialska, ale w pewnym sensie ją rozumiem, chociaż wiele razy mnie zdenerwowała. Serio, just ignore" x zgadzam sie z wpisem powyzszym poniekad;-) rozmowa na temat watku ok - ale jak ktos robi offtopik na temat ROR, to zwykle go kontynuuje - bo wiem ze ta osoba po prostu musi sie wyzyc - a odpowiadajac jej - w pewnym stopniu pomagam jej dojsc;-) x laczego ROR tak was irytuje? Dlatego, ze cytuje czyjes wypowiedzi, uczestniczy w roznych dyskusjach. Po to jest to forum. A moze czuje sie samotna, kto wie.... x dokladnie tak;-( przeciez ROR tyle przeszla - miala juz tylu mezow, najpier z Lu KEJ ale go 'wyrzucili", potem byl "ciapaty" w zielone prazki, potem muslim z.... uwaga filipin (jakze "powszechna" kombinacja - zrozumieja oczywiscie niektore osoby ktore maja minimum wiedzy o swiecie;-) itd. itp. do tego ukochana koza ROR ja zostawila, a corka ROR zostala sprzedana na targu/albo online razem z workiem starych skarpet;-) ot - taki forumowy zywot biednej i smutnej ROR ;-) amen;-)