Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilili30

50 twarzy Greya

Polecane posty

Gość lilili30

Czytalam wszystkie czesci,bardzo na mnie dziala tez bym tak chciala,mnie bardzo podniecily w pierwszej czesci te metalowe kuleczki co tak dzialaja czy ktoras z was ich uzywala,chce kupic i sobie je wlozyc ale czy nie wypadna.Co was najbardziej podniecilo w ksiazce.

Gość lilili30
Co nikt nie czytał?Moze tylko ja jestem zboczona

ja przeczytałam 50 stron i stwierdziłam ze to tanie romansidło :classic_cool:🖐️

Gość lilili30
Dopiero sie rozkreci i nakreci na sex

Jestem pelen podziwu "sukcesu" jaki odniosla ta ksiazka... I nawet przez pewien czas mialem dziwne odczucie, ze ktos mnie podgladal i spisywal pochlaniajace mnie bez reszty zabawy ;p ale na szczescie po pewnym czasie uczucie mnie opuscilo ;) gdyz lektura stala sie przewidywalna zeby nie powiedziec "nudna" Jednak jest cos co jej zawdzieczam... Obietnica sukcesu i milionow ktore zarobie ;> wydajac swoja autobiografie ;D Hehe... Recezja mojej pierwszej "czytelniczki" czyt. Kobiety znajacej czesc mych przezyc mowi: ze porownojac obie historie, zycie christiana nadaje sie na lekture do domu seniora ;D

Kuleczki sa bardzo fajne:)pomagają też zwezić pochwe bo ćwiczy się mięśnie Kegla:)ogólnie niosą ze sobą dużo przyjemności :)polecam

Gość gość
to jest wszystko wymyślone a wy łykacie jak pelikany

Gość sheila_grey
Myslalysmy o tym samym czytajac ksiazke ;) Z tym ze ja juz dawno mam podobne kulki. O metalowe raczej ciezko ale w necie wszedzie wybor jest fajny, ja uzywam tych http://www.wibratory.net.pl/aff/wildatheart/?Produkty/211/Atom%C3%B3wki-r%C3%B3%EF%BF%BDzowe&utm_source=PP&utm_medium=wildatheart&utm_campaign=txtgenerator i jeszcze nigdy mi nie wypadly. Problem jest raczej z ich wkladaniem wiec trzeba sobie pomoc jakims dobrym lubrykantem. Jak cos wybierzesz to daj znac jak wrazenia. Jesli chodzi o mnie to nosze je praktycznie codziennie hmm trudno to opisac przy dluzszym spacerze czesto dochodzi do milych niespodzianek :) pozdrawiam

Gość gość
gorszej i głupszej książki nie ma. to powieść dla ubogich we własne przezycia i fantazje. jak ktoś ma kiepski seks albo nie ma go wcale, to takie bzdury jak w tej książce mogą na niego działać. A kulki, kurde, ludzie, jak można się tym ekscytować? Przecież to normalka w sypialni, podobnie jak wiele innych gadźetów. No, chyba, że to dyskusja napalonych gimnajalistów co raz spróbowali i teraz się nakręcają czytając głupkowate kiepsko napisane książki.