Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Paczka obiadków, deseków itp na roczne urodziny chrześnicy?Co myślicie?

Polecane posty

Gość gość

Mój budżet to 100-150 zł.Nie wiem co kupić chrześnicy na roczek, bo ponoć wszystko ma i pomyślałam, że może zrobię dużą paczkę z obiadami, kaszkami itp ale nie wiem czy wypada z czymś takim przyjść na roczek.

Gość gość
no chyba Ciebie pogięło, takie goowno chcesz dać w prezencie nie kochasz swojej chrześnicy, oj nie kochasz :(

Gość gość
no bez przesady.już widze jak dziecko się cieszy widzac biżuterie czy cos w tym rodzaju.ja na Twoim miejscu kupiła bym tak czy tak jakąs zabawke.

Gość gość
Hmmm, tak srednio, bo nie wiesz co lubi, jakie kaszki daja rodzice (ja np daje zwykle jaglana i orkiszowa), etc.

Gość gość
sredni pomysł...Chyba, ze npo wiesz, ze rodzice mają kiespka sytuacje finansowa...no ale chyba tak nie jest, skoro mała ma wszytsko, jak piszesz... Za 150 zł spokojnie kupisz coś fajnego, albo daj w koperte pieniążka, też sie rodzice ucieszą, może z uskładanych pieniędzy kupią coś dużego porządnego.

Gość gość
Jakie gówno?Przynajmniej wszystko się przyda a zabawka się nudzi.

Gość gość
chrześnica wszystko ma bo rodzina pomaga ale rodzice nie mają kasy

Gość lilialuiza
A Ty chciałabyś dostać w prezencie urodzinowym worek ziemniaków? Pewnie, że się przyda, ale to raczej nie wypada. To już prędzej kocyk, ręczniki...

Gość gość
mnie by się nie przydało a wszyscy wiedzieli czego dziecku nie daję, np deserków z mm ani z mlekiem, kaszek z cukrem, obiadków z solą i cukrem.

Gość gość
a srebną łyżeczka na pewno sie pobawi hahahahahahahahahahah mój synej ma taz nie długo roczek i jak juz to bym wolała dostać 150 zł niż jakis bubel.rodzic zawsze wie co ma kupic dziecku.

Gość gość
Biżuteria to jest prezent przyszłościowy. Dziecko ma wszystko, czyli zabawek pewnie full. Dawanie pieniędzy w kopercie to pójście na łatwiznę. Zrozumiałe bardziej na komunię (niech rodzice dołoża i coś kupią), ale nie na roczek.

Gość gość
Nie chce dawać pieniędzy bo ojciec chrześnicy chce kase dla siebie

Moim zdaniem to tak samo durny prezent jak kupowanie w prezencie paki pampersów :o Chociaż może w ubogich rodzinach jest to mile widziane, a mi się "z bogactwa" w d***e poprzewracało

Gość gość
no to kup zabawke i problem z głowy.co cię to int.że dziecko za chwile się znudzi czy nie ale masz pewnośc ze kupiłaś dzieciakowi a nie tatusiowi coś zasponsorowałaś.

Gość gość
Słoiczki w prezencie? Kiepski pomysł. Kup jakiś ciuszek, zabawkę, książkę. Ja bym stawiała na to pierwsze. Kup jakąś słodką sukieneczkę:)

Gość princessapfpersia
a ja mysle, ze jezeli oni zyja biednie i rodzina pomaga to kup spokojnie taki zestaw kaszek, sloikow i soczkow-zawsze to cos dla dziecka kasy nie dawaj

Gość gość
tylko jeżeli masz na 100 % pewności co dziecki je :)

Gość gość
To chyba nie najlepszy pomysł. Moja córka dostała na roczek taką paczkę-paczka pieluch,kilka słoiczków z obiadkami i deserkami,dwa opakowania kaszki i ciasteczka hipp. No i nie był to trafiony prezent,bo od pieluch tej firmy miała uczulenie,w tamtym czasie już nie jadła zupek ze słoiczków ani kaszek. Ktoś chciał dobrze,a wyszło tak,że tylko wydał niepotrzebnie pieniądze. Myślę,że lepszy prezent dla roczniaka to jakaś zabawka np interaktywna. Na rynku jest tego pełno. Dobrym pomysłem jest też jeździk (koszt w granicach 120zł)a dziecko ma zabawę i tak szybko się nie znudzi.

Gość gość
Niezbyt dobry pomysł. Roczne dziecko już je prawie wszystko co dorośli więc takie deserki czy obiadki ze słoika będą niewypałem, podejrzewam że nawet tego nie tknie.

Gość gość
a za 150zł możesz już kupić coś fajnego, jak zabawek ma dosyć to kup jakieś ubranko, tego nigdy za wiele

Gość gość
tak faktycznie polecam jeździk dla dziecka pełno jest do wyboru.moja córka dostała na roczek to korzystała aż do 4 roku

Gość gość
Ubranek też ma ponoś dużo i zabawek też i jezdzik też ma

Gość gość
mój synek dostał roweryk.ja swojej chrześniaczce dałam złote kolczyki. od jednej z cioć mój synek dostał kasę i miałam mu coś za to kupić. kupiłam szczeniaczka uczniaczka TRAFNY WYBÓR nowy na allegro 120 zł. dla dziewczynki jak znalazł.

Gość gość
no to może wózek dla lalki?

Gość gość
nie wypada takich rzeczy dawac, pogielo cię już lepiej kup jakies fajne ubranko w tej kwocie lub zabawkę

Gość gość
Ubranek nie chcą ani rowerka(miałam go kupić).Kołderki i kocyków też nie chcą

Gość gość
Sądze że za dużo sie pytasz.wiadomo że im bedzie zalezało na kasie.kup zabawke i nie rób wywiadu.jak ja słysze to mam.to niepotrzebne a to do czego to aż srac sie chce.sama jestem matka i powiem tak moje dziecko tez ma duzo wszystkiego ale ja bym wolała zabawke dla dzieciaka i gra,