Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnygość

mieszkam z mamą w wieku 30 lat, bo nawet nie stać mnie na wynajęcie

Polecane posty

Gość smutnygość

mieszkania. Jestem nieudacznikiem w oczach innych. Straciłem nadzieję na własną rodzinę. To tylko pozostaje w sferze moich marzeń. Straciłem pracę i robię dorywczo. Od roku szukam pracy, a nawet kasy nie mam, żeby się przekwalifikować.

Gość gość
no dobra i co w związku z tym, rozumiem że liczysz że jakaś z forum cię przytuli? się przeliczysz, na litość słabo biorą...

Gość smutnygość
szukam zamożnej i samotnej, która mnie bezinteresownie przygarnie, bo na Pana premiera nie mogę liczyć.

Gość Malinosa
tutaj cie nie pocieszą... ja wiem co czujesz

Gość smutnygość
Malinosa chciałabyś się spotkać i porozmawiać o tym przy drinku? Ty stawiasz

Gość smutnygość
wyżej to podszyw, ale dobrze kombinuje, ale nie chodzi tu o litość tylko o zasraną bezsilność oraz, że w oczach innych jestem przegrany.

Gość gość
nie wiem czy to Cię pocieszy, ale w takiej sytuacji jest mnóstwo młodych ludzi, myślę, ze większość...mieszkają z rodzicami bo nie stać ich na wynajem (zarabiaj ą po 1500 zł), albo w ogóle nie mają pracy...

Gość gose
nie, chodzi mi o pocieszenie. Tylko boli mnie to, że kobiety mnie postrzegają jako ciapę.

To co to za kobiety ? Zmień towarzystwo poznaj nowych ludzi. Nie można oceniać człowieka po tym że mieszka z matką czy stracił pracę. W dzisiejszych czasach żyjesz tak jak większość ludzi w tym kraju.

Gość gość
była dziewczyna, cały czas śmieje się ze mnie, że jestem maminym synkiem. Ona dobrze zarabia, a ja słabo.

A olej to , weź się w garść znajdź jakąś pracę i git. Przejmować sie takimi docinkami daj spokój

Gość gość
dzięki. zmykam

Gość Kubek z pieskiem hau hau
Ja z tego względu przyjęłam pracę, której nie chciałam, czyli po to żeby nie siedzieć w domu u rodziców jak jakiś pasożyt i nieudacznik :/ Żeby nikt mi nie mówił jakie to dziwne, że studia skończyłam, taka mądra dziewczyna, a pracy nie ma. Więc się męczę, żeby coś zarabiać i coś znaczyć w tym świecie, a praca marzeń zostaje w świecie marzeń. Jakby istniał jakiś nieudacznikowy poziom, to jestem półnieudacznikiem :D