Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatnia szansa Ani..

Monavie- ostatnia szansa

Polecane posty

Gość ostatnia szansa Ani..

Witam! Od wielu lat próbuję schudnąć moja waga 4 dni temu wynosiła 113,5 kg. Próbowałam dukana , 1000 kcal , dieta surowa. Lekarze zapisali nawet Meridie 15 ale nic nie dało. NIe żebym siedziała na tyłku i nic nie robiła . Cwiczyłam po godzienie dziennie. kiedy to nie pomogło zapisałm się na ćwiczenia z trenerem i basen.. Niestety ewentualny spadek wagi wynosił do 8 kg . Nadmienię że nie jem słodyczy , i zawsze się pilnowałam co jeść. Nie jestem również na nic chora co mogło by tłumaczyć moją wagę. kilka tygodni temu przez przypadek zobaczyłam zdjęcie mojej znajomej z przed kilku miesięcy... Wielka kobieta ! Na oko ważyła około 145-150 kg. spytałam jak schudła. powiedziała że piła koktaile RVL monavie. przez 4 miesiące schudła prawie 40 kg!!!!!! Postanowiłam spróbować. przez 2 miesiące odkładałam pieniążki aby kupić kurację na 1 miesiąc. na początek. Cholerstwo jest drogie. Ale patrząc na znajomą zdecydowałam się. Piję koktail rano ( około 11) i wieczorem (około 20) . miedzy 15- a 16 jem normalny obiad jak cała rodzina. Jem do syta. Absolutnie nie wolo podjadać!!!!! kiedy zaczyna mnie ssać w żołądku piję wodę... której na początku nie nawidziłam... najwiecej mogłam w siebie wmusić 1 litr. dziś piję koktail 4 dzień. wody pochłaniam coraz więcej każdego dnia. wczoraj było już 3 litry! w sobotę pierwsze ważenie... zobaczymy jaki wynik będzie na wadze. Może ktoś chętny podjąć wspólną walkę ???? Ja byłam już całkowice zrezygnowana... o 4 dni żyję nadzieją.... . Mam nadzieję że mi to pomoże. Postaram się na bierząco robić wpisy o moich postępach. Od razu chciałabym napisać że absolutnie nie reklamuję tego produktu. I nie jestem z tą firmą w żaden sposób związana... . Jeśli ktoś będzie chciał się dołączyć napewno sam znajdzie dystrybutora niedaleko siebie. w dniu rozpoczęcia mąż zrobił mi zdjęcia i zdjęcia wagi . Mam nadzieję ze będzie się czym chwalić. Nie twierdzę że jest to super środek który powoduje uczucie napchanego zołądka . Bo nie powiem są momety kiedy jestem cholernie głodna... ale wtedy rzucam się na wodę. Jedyne co to piję kawę codziennie o 8 z mlekiem i cukrem. żadnych herbat!!! bo to zawsze dodatkowe kalorie czego chcę uniknąć.. Ktoś ma ochotę dołączyć ??? Zapraszam!

Gość carpexdiem
Cześć. Mój kolega który pije RVL od około 2 miesięcy na tym właśnie schódł około 15 kg. Zastąpił kolację na koktail. Drugą ważną decyzją było 5 posiłków. Nie stosował ćwiczeń fizycznych. Produkt wcale nie jest drogi. U Nas w domu dopiero przymierzamy się do zastosowania RVL do codziennego spozywania ale za to butelki ACTIVE pijemy z gwinta a nie kieliszkami. Zapisaliśmy się do firmy, zaczęliśmy używać produkty, poprawiło sie zdrowie w dość krótkim czasie, minęła alergia u syna, mama odstawiła leki przeciwbólowe i jeszcze innych kilka przypadków. Poleciliśmy firmę i produkty naszymm znajomym i rodzinie. Teraz oni piją i polecają dalej, a my mamy wypłacane $ co tydzień od firmy co pozwala nam stosować produkty u nas w domu za darmo i jeszcze trochę zostaje na waciki :) W ciągu 8 miesięcy nasza grupa urosła do ponad 150 osób dlatego że w tej firmie interesem każdego dystrybutora jest abyś najpierw Ty zarobiła a dopiero wtedy on zarobi. Proste, prawda !!!

Gość ostatnia szansa Ani
Dzięki za odpowiedź. Zobaczymy jak będzie. Ja się tam w dystrybucję bawić będę. Nie jest mi to potrzebne/. Zależy mi aby skutecznie schudnąć. Ja zaminiłam 2 posiłki jak już pisałam. Zobaczymy co z tego bedzie. Na probe 1 miesiac. jak bedą efekty skuszę się na więcej. A cena.. no coż być może dla ciebie wydać około 300zł co 2 tygodnie to nie dużo. dla mnie sporo . ja zapłaciłam 68 euro za jedną puchę która starczy mi na 2 tygodnie przy stosowaniu 2 razy dziennie.. A to jednak sporo....

Gość ostatnia szansa Ani
Dziś rano waga wynisła 111.3 kg. Leci w dół!!!!!!!!!