Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna małgosia

Bosze ale wpadka, teraz wszyscy sie ze mnie smieja :(

Polecane posty

Gość piękna małgosia

Spiłam się okropnie na takiej imprezie i przespałam się z jakimś brzydalem, bosze jak się zorientowałam co zrobiłam i zobaczyłam go to się porzygałam. Teraz się koleżanki ze mnie śmieją że takiego odrażającego faceta dotykałam a ta poczwara miala czelnosc mi smsma wyslac z propozycja spotkania :( Co robic?

Gość gość
masz za swoje lafiryndo

Gość gość
dlaczego nie urodziwego faceta nazywasz poczwara? plytka jestes i zasluzylas sobie na to nie szukaj rozgrzeszenia i porad martw sie teraz sama i wypij to piwo co je nawarzylas!

Gość piękna małgosia
Ja tu jestem ofiara. Jakbym wczesniej dobrze sobie pomyslala to zaraz po tej nocy poszlabym na policje i powiedziala ze mnie zg****il i znajomii by byli po mojej stronie. A tak to przepadlo :(

Gość gość
w szkole macie wifi? ciekawe..

Gość gość
Jakbym wczesniej dobrze sobie pomyslala to zaraz po tej nocy poszlabym na policje i powiedziala ze mnie zg****il i znajomii by byli po mojej stronie. A tak to przepadlo Dobre sobie najlepiej to wina tego faceta ogarnij sie dzieciaku!

Gość piękna małgosia
No a czyja to wina jak nie jego? chyba wiedzial ze jestem pijana i nawet jak to odbylo sie za moja zgoda to chyba powienien wiedzec ze taki brzydki czlowiek nie powinien dotykac ladnej dziewczyny widzieliscie w tv ww jakims filmie zeby brzydki z ladna byl? bo ja nie w internecie tez nie widzialam bo takie jest prawo natury ze pies z psem kot z kotem brzydal z brzydalem i ladny z ladna

Gość gość
wspolczuje temu facetowi bo pewnie sie na nim wyzyjesz Z drugiej strony dobrze ci tak pusta dziewucho:)

Gość mozna cie nazwac
jedynie dziwka, nie wazne czys brzydka czy piekna.a ten facet skorzystal z twojego uposledzenia umyslowego.Gratuluje, ustawilas sie w kolejcie po urode i rozumu zabraklo w drugiej

Gość Srebrzystopióry Albatros
5/10 za to prowo,bo nawet całkiem smieszne ;)

Gość gość
Pewnie to prowo, ale nie wiem jak mozna kogos w******c po pijaku, pozniej do niego jeszcze pisac bez zazenowania, nie wazne czy ladny czy brzydki. Facet skorzystal z okazji zeby w******c jakas panne i mysli, ze jest bogiem.

Gość gość
Pewnie to prowo, ale nie wiem jak mozna kogos w******c po pijaku, pozniej do niego jeszcze pisac bez zazenowania, nie wazne czy ladny czy brzydki. Facet skorzystal z okazji zeby w******c jakas panne i mysli, ze jest bogiem.

Gość gość
Z tego co ja tu rozumiem, to r****nie było za obopólną zgodą czyli to był zwykły seks tylko że ci którzy go uprawiali byli pijani. Co w tym dziwnego? Facet widocznie głupi i napisał do niej, bo myślał, że coś może z tego być a tu taka niespodzianka hehe

Gość gość
ale ta laska pisze ze to jego wina ! Wiedziala co robi nawet po pijaku

Gość gość 24
Ta laska to pustak

Gość gość
No tak tylko facet wykorzystal sytuacje, ze laska jest pijana bo jakby nie byla to by na niego nie spojrzala nawet. A on pewnie ucieszony, ze mogl zamoczyc, tyllko jak mozna r****c kogos ze swiadomoscia tego, ze tak na prawde czerpie sie korzysc z glupoty laski.

Gość gość
ciekawe czy sie dobrze w niej zdoil bo sie jeszcze okaze ze ona jest w ciazy haha :D