Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Knedlowa

Czy ubiór nalezy dostosowac do muzyki jakiej słuchamy?

Polecane posty

Gość Knedlowa

Siema. Zastanawiam sie czy np. słuchając rocka trzeba ubierać sie na ciemno i w glany itp. Chodzi tutaj o spotkanie potencjalnego partnera. Niestety mam taka pracę, że nie mogę sie ubrać tak jak bym chciała :( Kocham koszulki z zespołami, trampeczki itp. ale w pracy musze byc ubrana dośc elegancko, dlatego wybieram czarny ubiór, bo nie mam nic innego w szafie i każdy pyta czy mam załobę ;p Faceci którzy mnie podrywają są grzeczni, ułożeni, wyglądem tez zwyczajni. Kiedyś bylo inaczej umawiałam sie z dlugowlosymi takimi którzy mnie kręcą :P Nie wiem jak to zmienic chyba sobie na czole napisać: szukam osoby słuchajacej rocka. Dla mnie muzyka jest bardzo ważna, nie wyobrażam sobie być z kims kto słucha elektroniki czy popu.

Gość nemooo
byloby milo choc nie jest to absolutnie zawsze potrzebne! przy rocku najlepiej nosić skóre i materiały skóropodobne np. takowe spodnie . Przykladowe stylizacje: (adres skopiowac do przegladarki) nadiasleazybizzy.deviantart.com/art/Leather-Rock-Girl-334075382 sickjh.deviantart.com/art/me-infront-of-fence-312211706 x-suicideispainless.deviantart.com/art/PVC-305404142 x-suicideispainless.deviantart.com/art/PVC-305404142 x-suicideispainless.deviantart.com/art/she-can-roll-with-the-punches-308221094

Gość gość
Może powinnaś poszukać partnera poza pracą. Trudno mi powiedzieć, co powinnaś nosić, bo nie wiem, jaki dokładnie masz dress-code w pracy. Może np. dozwolone byłyby jakieś rockowe ozdoby, jakaś bransoletka z ćwiekami czy coś. Wiele także zmieniają buty.

Gość pięknie jest i będzie, bo nie
czy należy? słucham rocka i ubierałam się dzień w dzień na czarno. teraz słucham tej samej muzyki ale ubieram się w różne kolory i kobieco. partnera mam długowłosego. spróbuj sobie podobne towarzystwo znaleźć poza pracą, takie z podobnym zainteresowaniem itp.

Gość gość
dokladnie wszystko zalezy od charakteru pracy.... warto po pracy ubierac tak jak sie lubi a do pracuy.. no coz tak jak trzeba.. ale jesli nie obowiazuja cie specjalne zasadyi np. nosisz do pracy jeansy to czasem zamiast nich mozesz np. nalozyc wspomniane skórzane spodnie o kroju jeans... tak samo z dodatkami.... bizuteria itp moga byc w stylu rockowym

Gość jak masz 12 lat
rób tak jak masz 12 lat :P i się głupio nie pytaj

Gość asia4680
@ pięknie jest i będzie, bo nie - mam podobnie. Kiedyś ubierałam się bardzo rockowo, z czasem dress-code narzucił swoje wymagania i na co dzień preferuję eleganckie sukienki i szpilki. Ale z partnerem dobraliśmy się pod względem muzycznym i wyglądowym. Tyle że ja wiedziałam, gdzie polować - poznaliśmy się na koncercie, a nie w pracy. Także polecam tę metodę. :>