Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nana90

siara w piersi - prolaktyna w normie

Polecane posty

Gość Nana90

Witam spotkal sie ktos z Was z takim przypadkiem? ginekolog uznal ze skoro prolaktyna jest w normie to ten wyciek z obu piersi jest spowodowany duzym biustem, ale sama juz nie wiem czy mam w to wierzyc ostatnio robilam badania tarczycy i oto moje wyniki: TSH 4,8 norma - (0,27-4,2) ft4 1,18 norma - (0,93-1,7) ft3 3,65 norma - (2,57-4,43) niedlugo bede z nimi u lekarza bo mam duzo objawow niedoczynnosci ale czy niedoczynnosc sama w sobie powoduje wyciek siary, badz mleka z piersi??? spotkal sie ktos z czyms takim?

Gość Nana90
aha, w ciazy nie jestem zreszta cos takiego mam od 2,5 roku

Gość do nana 90
Masz jak nic niedoczynnosc tarczycy,zrob sobie przeciwciala by sprawdzic czy nie jest na tle autoimmunologicznym (Hashimoto),tak czy siak endokrynolog sie klania i odpowiednie leczenie

Gość do nana 90
Jeszcze odnosnie wycieku-siary,ja tez mam przy silniejszym wycisnieciu z obu piersi i z tego co wyczytalam na roznych forach to raczej przy niedoczynnosci bardzo czeste

Gość Nana90
ja wlasnie o tym czytalam tylko ze dziewczyny pisaly wtedy ze maja oprocz tego podwyzszona prolaktyne a ja mam idealna. to chyba nienormalne :/