Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpiątkowy

NEVER studia i praca!

Polecane posty

Gość gośćpiątkowy

Jak chcecie sobie z****ć młodość to studiujcie i pracujcie gdzie wam sie trafi, bo po liceum nie liczcie na z***bista prace. A najlepiej wgl nie idźcie do liceum. Ja z*****am sobie tak życie. Chyba że lubicie się uczyć i nie macie życia prywatnego, zaduzo pieniedzy. Ja poszłam do liceum za namową znajomych (mialam iść do technikum), po maturze trzeba iść na studia bo będziesz nikim. Zawsze uczyłam się bardzo dobrze, poszłam na studia za namową ze strony rodzicow, ktorzy pow ze oplaca mi studia, zebymposzla teraz bo potem nie bedzie mi sie chcialo, a ja chcialam najpierw zarobic ale coz. Nawet chcieli zebym poszla na dzienne, ale stwierdzilam ze to przegiecie. TERAZ wszystkiego załuje rzygam tym! Straciłam dobra pracę, splukałam się na zero, bo oszczednosci prawie nie mialam, wszystko wj****am w tą zasraną uczelnię, od rodzicow dostane czasem z wielka lachą, ale musze oddac, jestem na drugim roku FiR mam zajęcia tydzien w tydzien bomba w bombe, teraz 16 zaliczen, pracuje na trzy zmiany, z nocki jade na uczelnie rano, bo mam ta j****a umowe o prace ktora kazdy by chcial. I c**j z tego jak znajomi sie ode mnie odwracaja, bo nie mam dla nich czasu, tylko moja przyjaciolka wierzy że kiedyś znajdę dla niej czas, ale to chyba jak ona i wszyscy pozakladaja rodziny, z dobra praca bo po technikach, a ja i tak po studiach bede pracowac na kasie w biedronce, bo kierunek ten mam juz po dziury w nosie, studiuje juz bo rodzice tego chca i dla tego durnego papierka. Odkad pracuje na 3 zmiany i w wekeendy mam studia schudlam 5kg w ciagu miesiaca, bo nie mam czasu zjęść, zasypiam, . Mam 21lat, funkcjonuje jak robot, czuję sie w tym wszystkim sama i niewiem czy dam radę to jeszcze przez miesiac pogodzić:( Szkoda rzucic studia jak sie tyle pieniedzy w to wrzucilo juz, najbardziej chyba sie boje tego ze nie zalicze semestru. Sory ze tak dlugo, chcialam to wylac. Lzej mi :)

Gość gość
Rzuć to wszystko w c**j Ja też jestem na fir zaocznie, pracuję na zlecenie w call center i się zbuntowałam, ide na dziekanke a potem to pewnie jebne