Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIENIADZE SZCZESCIA NIE DAJA

Polecane posty

Gość gość

co myslicie o facecie ktory wypowiedzial sie na temat pieniedzy w ten sposob sam od małolata chciwy byl na kase, podbieral mamie z portfela, płacił kidys fałszywkami, a teraz zeruje na mnie , ( mieszkamy razem, ja robie wieksze oplaty, zaczyna mnie to juz draznic) i on mi mowi ze pieniadze szczescia nie daja ???

Gość Wystraszony smutasek :(
chłop ino rocje mo!

Gość gigi gigi
na którym śmietniku wygrzebałaś tego śmiecia???

Gość gość
gigi gigi Ty to jestes chyba anty chlopaiara hahahaaha :D

Gość gość
moze i ma racje, coz takie czasy ze bez pieniedzy ciezko zyc ale to nie znaczy ze ma zdzierac z dziewczyny pieniadze..

Gość gość
sama nie daja ,sa jeszcze obligacje papiery wartościowe, złoto

Gość gigi gigi
gość gigi gigi Ty to jestes chyba anty chlopaiara hahahaaha xxxxxxxxxx ja uznaję tylko prawdziwych mężczyzn, a nie alfonsów na utrzymaniu kobiety!

Gość gość
:) :D tak to jest jak sie jest naiwnym :/

Gość gość
wlasnie gigi gigi masz racje tez nie uznaje facetow ktorzy wykorzystuja swoje kobiety

Gość gość
ciekawe czy by ci oddawal w takim razie wyplate.. cwaniaczek

Gość 42gość
A niech ktoś spróbuje być szczęśliwy z pustym portfelem...nie da się. Takie czasy, że kasa to wygoda, bezpieczeństwo, przyjemności czyli szczęście:-)

Gość gość
ale lepiej płakac w ferrari... :p

Gość gość
tu autorka ;) sami widzicie ze on gada bzdury jak mu zwroce uwage ze czuje sie wykorzystywana to on oczywiscie sie drze ze on tez placi, tylko ze obeszlo by sie bez tego co on doklada bo to sa smieszne pieniadze..

Gość gość
daj sobie z nim spokoj..

Gość gość
a co daje szczescie w takim razie ? moze wszyscy na bezludna wyspe sie przeprowadzimy :D tam pieniadze nie potrzebne :D

Gość gość
tak na bezludna wyspe hahaha :) przykre ze jest coraz wiecej facetow ktorzy wykorzystuja dziewczyny autorko nie daj sie wykorzystywac, jak on nie chce sie dokladac do wspolnego zycia to odejdz od niego, nie bedziesz go przeciez utrzymywac..

Gość gość
a czemu za kilka m-cy?

Gość dumkaxxx
dokladnie

Gość gość
On Ci tak wmawia, żebyś SWOICH pieniędzy, co to szczęścia Ci nie dadzą, na niego nie żałowała ;) Kopnij dziada w d**ę, to zwykły pasożyt.

Gość xxxxmixxxx
ja sie kiedys przejechalam* na facecie, wykorzystywal mnie , ale przejrzalam na oczy, teraz bede juz ostrozniejsza.. czasem takie zwiazki maja swoje plusy - potrafia wyleczyc czlowieka z naiwnosci :)

Gość gość
ma racje pieniadze szczescia nie daja moj maz od tygodnia walczy o zycie po wypadku, ma 28 lat ma przerwany rdzen nie oddycha a serce tez juz po malu zaczyna siadac,lekarz mowil ze nawet jakbym go za granice wywiozla to i tak rdzenia by nie wyleczyli bo sie nie da, takze co by mi bylo po tych pieniadzach najwazniejsze jest zdrowie kochani

Gość czekoladka w srodku
fakt - nie masz zdrowia, nie masz nic prawda jest tez taka ze prywatnie - za pieniazki - lekarze z usmiechem na ustach predzej postawia czlowieka na nogi niz nfz jednak facet ktory nie doklada sie do kosztow utrzymania, badz liczy ze partnerka zawsze zaplaci jest zwyklym naciagaczem

Gość gość
nie daja szczescia to prawda ale ulatwiaja zycie

Gość czekoladka w srodku
no dobrze - co tym kolesiem ktory te bzdury gada ? zwykly darmozjad..

Gość gość
pieniądze szczęścia nie dają jeżeli nie ma ich z kim dzielić ale ta druga strona nie może być pasożytem sorki

Gość gość
ja tam sobie nie wyobrazam utrzymywac faceta! to dla mnie najgorsza opcja, takiemu to bym szybko podziekowala za uslugi :)

Gość gość
słyszałam jak ktoś kiedyś powiedział ze - pieniadze sa w zyciu najwazniejsze osoba ta kieruje sie tym zeza pieniadze mozna miec wszystko x nie zgodze sie z tym bo sa rzeczy ktorych nie da sie kupic..

Gość gość
tu autorka :) mnie boli to ze on jest nie sprawiedliwy z jakiej racji dziewczyna ma placic wiecej na wspolne zycie co innego gdyby to byl moj maz ale on jest tylko moim chlopakiem i sie nie zanosi na to ze zostanie moim mezem jak tak dalej bedzie robil mieszkamy juz kilkanascie miesiecy razem, prawie od samego poczatku tak bylo nie podobalo mi sie to, myslalam ze on w koncu sie ocknie i wezmie na siebie wieksza odpowiedzialnosc, ale chyba nic sie na to nie zanosi