Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Górny mostek

Polecane posty

Gość gość

Nie dawno założyłem górny mostek , który kosztował 3700zł , od początku ( czyli od jego wykonania) były problemy , ponieważ nie pasował do dolnych zębów i nie mógł nawet nasunąć się na zeszlifowane.Po ok 5-6 próbach i przekonywaniu dr( że to się jeszcze dopasuje , pod szlifuje itp. ) dałem go sobie zacementować. Niestety ,źle funkcjonuje ten mostek , nie ma zgryzu , jeden ząb kaleczy mi nawet wargę od środka i zęby są niezbyt ładne.Doktor nie jest chętny do dalszej pracy nad moją sprawą. Mam zaświadczenie od niego (z pieczątką ) że określoną kwotę przyjął i za co.Chcę się tą sprawą zająć już na drodze służbowej. Miał ktoś takie doświadczenie i może coś podszepnąć? Czy mogę sobie sam wyznaczyć innego wykonawcę mostu jeszcze raz lub zwrot pieniędzy( ale to już pewno na drodze sądowej)

Gość Serio myslisz ze ktos Ci na
forum w takiej sprawie?

Gość Serio myslisz ze ktos Ci na
forum pomoże*

Gość gość
Może idź do innego lekarza po opinię , potem z jakimś zaświadczeniem od niego o spierniczonych zębach do starego lekarza po odszkodowanie.

Gość Eleonora 61 lat
a keidy sie zaklada taki most, ile nie miales zebow na gorze?

Gość gość
Na początek zakończ leczenie, najlepiej u innego lekarza. Zbieraj od niego wszelkie paragony. Dobrze, by było gdyby mógł on potwierdzić iż poprzedni dentysta zepsuł robotę. Następnie udałabym się do firmy odszkodowawczej. Osobiscie moge polecić w tym temacie firmę - noRisk. Załatwiałam u nich odszkodowanie zdrowotne i nie było żadnych problemów, szybko, sprawnie i po krzyku. Gdybyś chciał się dowiedzieć czegoś więcej, możesz sobie zerknąc na ich strone - norisk.net.pl. Polecam!