Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mama2121

ciaza

Polecane posty

Gość przyszla mama2121

poradzcie mi czy uprawiajac sex w 1 i 3dzien nplodny moge spodziewac si8e dzidzisia?

Gość chillout2727
1 i 3 dzien tzn uprawialas seks w trakcie miesiaczki tak? ciaza raczej niemozliwa.

No dzień niepłodny nazywa się przecież niepłodnym właśnie dlatego, ze się wtedy najłatwiej w ciążę zachodzi, nie? :P

Gość przyszla mama2121
nie.po okresie wedlug kalkulatora dni plodnych byl to pierwszy i pozniej 3dzien plodny

Gość przyszla mama2121
to n przed plodny samo wskoczylo.dla jasnosci powtorze ze pisze o 1 i 3 dniu plodnym

A potrafisz pisać poprawnie? :O co to jest w takim razie dzień "nplodny"? Płodny czy niepłodny? A poza tym skoro uzyłas kalkulatora i uzyskałas odpowiedź, to jesteś jakąś idiotka, ze nie potrafisz zrozumieć czym się rózni dzień płodny od niepłodnego? Kufa, opóżniona umysłowo jesteś? :O

Gość chillout2727
sama nazwa wskazuje, ze ciaza po seksie w tych dniach jest jak najbardziej prawdopodobna :)

Gość przyszla mama2121
tak wiem jest prawdopodobna ale jak to wyglada procentowo denerwuje sie strasznie a do miesiaczki planowanej pozostalo jeszcze kilka dni

Gość przyszla mama2121
dodam ze teraz towarzysza mi takie objawy jak kazdego miesiaca przed okresem wiec czy warto robic sobie nadzieje ze bedzie dzidzius?

Nie martw sie, w twoim przypadku to 0%,jesteś tak głupia,że twoje jajeczko na pewno pomyli drogę i zamiast do macicy trafi do tyłka :P

Gość all fon
hahahahaha :D

Gość chillout2727
musisz pomnozyc dzien stosunku przez miesiac, podzielic przez godzine a nastepnie pomnozyc przez 100% :/ kobieto, czego ty oczekujesz???

Gość kobieta 41
prawdopodobieństwo jest 60% ponieważ jak piszesz były to dni płodne poczekaj do dnia miesiączki jeśli miałaś zawsze regularnie i nie dostaniesz w tym terminie na drugi dzień zrób test bądź jeśli masz taką możliwość pójdź do lekarza.

Gość moze to ja
Witam, bardzo liczyłam na to, że tym razem się udało i jestem w ciąży ale nie wiem co o tym wszystkim myśleć.stosunek był oczywiście w dni płodne miesiączka miała przyjść dziś ale wczoraj późnym wieczorem dostałam jakieś plamienie ciemno różowe z śluzem.całą noc zero krwawienia podpaska czysta.Myślicie, że jeszcze mogę mieć szansę na to że tym razem się udało?

Gość gość
Staram się o dziecko, widzę że jesteście w temacie dni płodnych, jak najlepiej je wyznaczać?

Gość gość
Znam zasady, proszę tylko o opinie, która metoda według was jest najlepsza. Nei życzę powodzenia, skoro wierzysz w kalkulatory internetowe...

Pani "gość" - dla mnie kobieta, która szuka TUTAJ porady na temat jak najlepiej zajść w ciąże jest kretynką i to taką double impact. Tutaj jeżeli już, to możesz się dowiedzieć jak ciąży unikać :P Normalna kobieta zaczęłaby staranie się o dziecko od wizyty u swojego ginekologa a ten/ta wytłumaczył(a)by jak rozpoznawać dni płodne (pomijając fakt, że dorosła kobieta powinna to potrafić bez względu na to, czy stara się, czy nie stara o dziecko chociażby aby kontrolować stan własnego zdrowia). Ale najlepiej bezmyślnie zapytać na forum erotycznym :D no to jest dopiero przebłysk inteligencji :D