Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie.gory.

co mam robic? dziwna sprawa

Polecane posty

Gość lubie.gory.

mialam jutro jechac z kolega w gory. caly dzien pisalismy smsy-ustalalismy szczegoly, od godz 18 nie mam od niego zadnego kontaktu - mial mi napisac czy spismy w schronisku czy namiot oraz o ktorej sie spotykamy na dworcu. cisza , dzwonilam cisza, nie odpisuje tez na smsy... on jest z innego miasta,nie znam jego znajomych, nie wiem co sie stalo, nie moge przestac o tym myslec

Gość lubie.gory.
nie wiem, ale boje sie :( dzwonilo mi juz dwa razy w lewym uchu,jesli to ma znaczenie..

Gość gość
a moze wyjazdu jednak nie ma;(

Gość gość
uu zmarnowałaś sms-y ;/

Gość lubie.gory.
to raczej dobry i odpowiedzialny chlopak , dlaczego nie napisal,nie poinformowal ze jednak nie moze jechac.. nie rozumiem

Gość gość
a ty go kiedykolwiek widziałaś czy to tylko znajomosc z netu?

Gość lubie.gory.
znajomosc z netu, ale bylismy raz w gorach, drugi raz w moim miescie, ciagle cos planowalismy wspolnie

Gość gość
to pewnie sie cos stało z jego telefonem, mi ostatnio zamókł i tez 3 dni nikt sie nie mogł dodzwonic, co w tym dziwnego?

Gość lubie.gory.
a internet? mamy kontakt przez maila i fb , poza tym dzownilam do niego i sygnal jest

Gość lubie.gory.
hehe nie ma zony, nawet jesli to by cos napisal przeciez ,skontaktowal sie jakos

Gość lubie.gory.
ostatnie kilka dni lacznie z dzisiejszym ciagle mielismy kontakt,ustalalisy trase,szczegoly itd jednak mialam niejasne wrazenie ze on nie chce jechac - ale mi tego nie mowi - dlaczego nie napisal po prostu ze nie chce/ nie moze jechac, tylko dalej ustalal ze mna szczegoly? / wrobienie mnie /zemsta-to raczej odpada

Jej, dlaczego i dlaczego... bo tacy są. A skoro czułaś, to znaczy, że masz świetną intuicję i słuchaj jej. Intuicja prawie nigdy nie kłamie.

Gość gość
a może jest prawiczkiem wyczuł że w górach chcesz go zaliczyć i się wystraszył ?

Gość lubie.gory.
jesli to prawda to ciezko mi to przyjac, chyba nikt nigdy nie tak nie oszukal , naprawde dobrze sie dogadywalismy,wspolny jezyk i wspolne pasje , moze za bardzo ufam ludziom

Gość lubie.gory.
pisalam powyzej ze juz bylismy w gorach

Kochana, to się przydarza wszystkim, niezależnie od wieku, czy zażyłości. Prawie każda z nas w młodości jest dość naiwna. Na wszelki wypadek, nie angażuj się za bardzo. A przyjaźń między kobietą a mężczyzną nie jest możliwa.

Gość gość
napisałaś że byłaś , ale nie napisałaś czy go zaliczyłaś , a nawet jeśli to zrobiłaś może stwierdził że go nie kręcisz i się wycofał

Gość lubie.gory.
nie ,nie jestesmy z "tego typu" ludzi , laczyla nas pasja do gor mam inna teorie - moze zasnal ? i caly czas teraz spi? ( ja tez tak czasem mam-mala drzemka kolo16-18 i czlowiek budzi sie nad ranem. )

Gość gość
moze ma dziewczyne, która nei chce zeby jechałz toba, albo sie wystraszył, że na niego lecisz

Gość lubie.gory.
wyjasnilo sie, o 1 wyslalam mu smsa ze nie jade bo nic nie jest ustalone, zadzwonil do mnie o 4,ale juz spalam, wiec wyslal smsa,ze jego babcia trafila w ciezkim stanie do szpitala, druga czesc smsa to pretensje do mnie ze jednak nie jedzemy... brak mi slow na jego zachowanie. Od 18 do 1. czekalam na sygnal-byla cisza wiec dlamnie to oczywisty znak ze nie jedziemy. a on jeszcze z pretensjami. trace wiare w ludzi!