Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezesnsownie

dieta któraą mozecie polecic?

Polecane posty

Gość bezesnsownie

Witam. Chce schudnąc, tyle ze nie mam silnej woli i nawet nie chce mi sie robic brzuszków czy biegac. Waze 81kg, przed porodem ważyłam 73, przytyłam podczas ciązy 12, po porodzie zgubiłam od razu 8kg.. Tyle, ze przez karmienie piersia znów przytyłam i waze prawie tyle samo co przy porodzie. Od pewnego czasu ograniczam jedzenie, staram sie nie podjadać. Nie jadałam kolacji ale następnego dnia rano byłam gotowa zjesc konia z kopytami.. Chodzę z dzieckiem na spacery, widze minimalne efekty(2kg w dól), ale jedynie na wadze. Doradzcie mi jaką TANIĄ diete moge zastosowac??

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5621096 zapraszam do mojego forum.Też od pewnego czasu walczę ze zbędnymi kilogramami.próbowałam już dużo diet.Ostatnio nawet dietę Dukana ale przez to mam teraz tylko kłopoty zdrowotne.Brakuje mi witamin.Ta dieta nie jest dla mnie.Teraz zdrowo zaczęłam zdrowo jeść.Może się przyłączysz i będziemy razem walczyć z tymi kg. Zapraszam razem raźniej.

Gość gość
vitalia.pl - Dieta IGpro

Gość gość
www.vitalia.pl

Gość bezsensowwnie
dodam ze jakies 3 lata temu ważyłam 56kg przy 163...

Gość Olcia Dubicka
Diety Ci nie polecę bo jak dla mnie one okazały się mało skuteczne i poszłam inną drogą ;) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.