Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ależ piękna jest ta księżniczka Arabii Saudyjskiej!!

Polecane posty

Gość gość
tez mysle ze nie jest ladna i co mi zrobisz?

Gość gość
ja tez

Gość gość $
o 14.53 pisał facet,coś ci się w baniaku mieni gościu zafajdany z godziny 14.54:p

Gość gość
tak sie pieni na negatywne komenty, jakby to conajmniej jego matka byla,gdzies ktos wyzej napisal- SWIR

Według mnie jest naprawdę piękna i każdy facet, który twierdzi że jest nieatrakcyjna ma ze sobą jakiś problem. Jasne o gustach się nie dyskutuje, ale są jakieś kanony piękna urody,i jeżeli ktoś jest piekny to nie sposób tego nie zauważyć. A Ksciężniczka Amiraa Al Talaweel jest prawdziwą pięknością. I piszę to jako facet, któremu podobają się blondynki, ale według mnie Amiraa przyćmiła swoja urodą Magdalenę Mielcarz I analogicznie: o gustach się nie dyskutuje, ale jeżeli ktoś mówi na ewidentną szkaradę, że jest ładna to nie znaczy , że tak jest, tylko to, że ma spaczony gust albo kłamie.

Gość gość
bylo kilka komentow negatywnych, ale wiekszosc byla ze jest srednia, ja uwazam podobnie bo mimo ladnej oprawy oczu etc nie jest to kobeita za ktora obejrzalbym sie na ulicy.

Po prostu są pewne kobiety, przy których nie sposób zabłysnąć. Księżna Ameerah Al-Taweel bez wątpienia do nich należy. Ma super figurę, jest wysoka, piękne włosy, drobne dłonie, piękny uśmiech, duże oczy...jest jedną z ładniejszych kobiet jakie widziałem w TV. Przyćmiła wszystkie Polki i kobiety w Europie. Negatywne komentarze pisze jedna i ta sama zdesperowana kobitka..może Pani Premierowa Małgorzata Tusk? Przykro mi.

Gość gość
Nie wierze w to, ze jedna osoba pisze negatywy gdyz ja pisalam jeden z nich, a wczesniej napisane bylo przez jeszcze kogos, ze pisal- masz juz 3 osoby, a zapewne bylo ich wiecej. Wierze jednak, ze najazd na osoby komentujace negatywnie czy tez nie uznajace jej za piekna robi jeden nieudacznik- moze to ty merv?

Gość gość
Ale wstyd.... Żona Donka ma celluitis na rękach i ta sukienka, żenada. Wstyd na cały świat..Wyglada jak wiejska baba ,ktora zamiast zapaski ubrala czerwona sukienke i błąka sie po duzym miescie . WSYD. Ma przecież pieniądze, żeby o siebie zadbać, to już Kwaśniewska potrafiła się zaprezentować w przeciwieństwie do żony Donka:o :o

Gość gość
WOW ale niektórzy dostali spinki na kfeterii! Chyba naprawde zazdrośnice się odezwały, bo normalne babki dałyby sobie już spokój. Ale cóż, uderz w stół a nożyce się otworzą :D Opanujcie się to tylko forum.. Co do księżniczki: to owszem jest piękna i to bardzo, szkoda ze wszystkie Saudyjki nie mogą chodzić ubrane, tak jak księżniczka. Tyle w temacie:p

Gość gość
po co ta ksiezniczka zalozyla rajtuzy??? i brwi ma jak facet ja tu rewelacji nie widze.

Gość gość
BUAHAHAHAHAHAHA Głupie Zazdrośnice:D.

Gość Modlikanha
" po co ta ksiezniczka zalozyla rajtuzy??? i brwi ma jak facet ja tu rewelacji nie widze. " Bo tak powinno się ubierać na oficjalne spotkania...a tuskowa odsłoniła nietoperze na rękach. Fuuuj.Premierowa wygląda, jakby ją oderwali od obierania ziemniaków i kazali iść na spacer. Dobrze, że zdążyła odwiązać fartuch ! Widać modowy blog córeczki nie pomógł:D

Gość shiska
Przepiekna, najpiekniejsza kobieta jaka kiedykolwiek me oczy widzialy, w ogóle arabki sa ladne kobiety, dlatego chyba te arabusy tak je ukrywaja:)

Gość De Vill
Bez przesady!! Ladna kobita ale takie widuje codziennie na ulicy. Ot, wyglada jak zwykla, zadbana, umalowana ciapata. Sorry ale taka prawda. A Wy juz kisiel w gaciach. I wcale nie zazdroszcze, wyrazam tylko swoja opinie.

Gość De Vill
No juz powiedzialam, ladna ale nic specjalnego. Po prostu zadbana, umalowana, bogata i to widac. Kazda ciapata moze tak wygladac.

Gość gość
rajtuzy na takim cieple i tak sie nosi ?? puk puk :O dokładnie zrobiona ciapata i tyle, juz ładniejsza rumunka INNA

Gość GOSCB
k0t https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphoto s-ak-ash3/p480x480/229343_144564865615641_7009894_n.jpg ................................... Na tym zdjęciu wygląda olśniewająco. Nie mówcie że takie dziewczyny można spotkać w Polsce, przechadzając się przez miasto, bo jakoś nie zdarzyło spotkać mi się takiej ślicznotki w Polsce..a szkoda..brakuje takich pięknych kobiet. Miłego weekendu wszystkim zazdrośnicom:p

Gość gość
Ma niesamowite oczy i usta:) No i zazdroszcze jej pięknych gęstych i długich włosów. Piękna dziewczyna, jednak ludzie z południa ładniejsi są od europejczyków.

Gość możliwe że trochę zazdroszczę,
ale brwi mogłaby sobie wyregulować, bo wszystko psują. ;(

Gość gość
moze i piekna ale nie w moim typie :D Na mnie wrazenie robia delikatne blondynki, kobiety o czarnych wlosach maja w sobie jakis meski pierwiastek, nie podobaja mi sie. I oczywiscie, diabelnie zazdroszcze dlatego mi sie nie podoba :D:D:D:D:D Hahahahahahaha!!!!!

Gość gość
nie jest piekna tylko zaklamana p***a, zwykle kobiety w jej kraju musza chodzic w szmatach na glowie, bo inaczej beda wybatorzone, a ona jako elyta chodzi sobie normalnie. Hipokryzja, chca niby pokazac jak to Arabia Saudyjska sie zmienia I unowoczesnia, a to kraj zwierzat I zboczencow, gdzie kobieta to worek miesa...

Gość gość
Ona ma Cere jakby byla niedomyta!!!! Fuj fuj fuj ( spluwa) pozatym glupi ciulu miedzy nimi jest spora roznica wieku co za j****y jelob!

Gość gość
Ona ma Cere jakby byla niedomyta!!!! Fuj fuj fuj ( spluwa) pozatym glupi ciulu miedzy nimi jest spora roznica wieku co za j****y jelob!

Gość czarnY777
jest piekna chcialbym miec taka kobiete na cale zycie .....

Gość gość
sale zycie to ona taka nie bedzie chyba ze ja zabijesz i wypchasz jak mumie :D

Gość czarnY777
a piszesz tak z doświadczenia rozumiem ze swoja zabiles i wypchales .....................