Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ależ piękna jest ta księżniczka Arabii Saudyjskiej!!

Polecane posty

Gość gość
zle rozumiesz czarny

Gość Kocham brunetki i czarnule
Zawsze bardzo podobały mi się ciemnowłose i ciemnookie kobiety. Nie przepadam za bladymi blondynkami, co mają za jasne brwi i rzęsy. Ale każdy ma inny gust. Ta Arabka jest ładna, ale jak dla mnie nie piękność. W filmie" Czasem słońce, czasem deszcz" występują ciemnowłose Hinduski. Przepiękne dosłownie. A czy pani Tusk wygląda tak a nie inaczej, to po co ta dyskusja i porównania? To jest kobieta w starszym wieku, a nie jej rówieśniczka!!! Zresztą nie wiadomo, jak tamta się zestarzeje. Porównamy za kilkanaście lat. I nie krytyjujcie Polskie celebrytki, bo są równie seksi!

Gość gość
Blondynki zawsze wygladaja blado przy brunetkach o ciemnej karnacji,poza tym ta ksiezniczka jest mlodsza ...Co za bezsensowne porownania!

Gość gość
Jedynie pani Tusk moglaby oslonic co nieco ramiona ;-)

Gość gość
tak nasze celebrytki są sexy ale dopiero jak nałożą tonę makijażu, wybotoksują usta, policzki, silikony w cycki, doczepią sztuczne włosy, rzęsy, do tego kiczowaty strój najlepiej dekolt do pępka i mini. A ta księżniczka rzeczywiście przepiękna i z klasą.

Gość gość
Powtarzam Ona ma Cere jakby byla niedomyta!!!! Fuj fuj fuj ( spluwa) pozatym glupi ciulu miedzy nimi jest spora roznica wieku co za j****y jelob!

Gość gość
kazde twoje powtorzenie o niedomyciu swiadczy,ze niedomyto kiedys ciebie!

Gość gość
Jest ladna kobieta ale nie jakas nie wiadomo jaka pieknoscia. Pomalowali ja, zrobili, wloski i tyle. Smiesza mnie Ci co pisza, ze mogliby z nia spedzic cale zycie, nie znacie kobity nawet ale jesli jest choc troche ladna to od razu tak stwierdzacie :D

Gość gość
Z osła konia nie zrobisz... Spójrzcie na córkę premiera...niby ma kase..ale i tak jest małą, niezgrabną dziewczyną. Księżniczka Arabii jest piękna.. naprawde zwala z nóg, a jestem wybredny. Wygląda jak baśniowa postać z Baśni tysiąca i jednej nocy. W życiu nie widziałem piękniejszej dziewczyny, gdyby rzeczywiście z każdej "w miare" ładnej kobiety można by zrobić za pomocą makijażu - piękność, to większość bogatych córek milionerów, by tak wyglądała jak Księżniczka Arabii. Zresztą ona ma delikatny makijaż, śliczne rysy twarzy, piękna figura.. zasługuje na miano Miss World. Piszę poważnie, jestem zaskoczony że arabka może być tak śliczna.

Małgorzata Tusk wypada blado, to fakt, tylko że ma 56 lat a ta arabka ile? Mi nie podobają się arabki, żydówki itp. Owłosione to-to jak cholera. I te ich nosy. Zobaczcie zdjęcie nr 2. na jakiej wysokości nos się kończy przy twarzy a gdzie jest jego czubek. Zawsze mają zawinięte w dół jak sępi dziób. Błeeee. Ja tam wolę jednak swojskie kobiety i te żywe a nie jaranie się wypicywaną lalą.

Gość gość
Jasne, ze jest piekna ale zgadzam sie z tym, ze nie jest ona kanonem piekna. Co z tego, ze ma duze usta, oczy? Jest arabka a nie kazdy po prostu gustuje w arabkach.

Gość gość
"W życiu nie widziałem piękniejszej dziewczyny,"...? W zyciu,to moze ty i nie widzialas .-D

Gość gość
widziałEM

Gość gość
Czy ja wiem czy taka piękna? Poza tym panowie chyba nie mają pojecia ze kobiety umieją zrobić się tak umiejętnie że nawet nie odróżnicie czy ma operacje i kupe makijażu. Będziecie tylko piszczec ze naturalna piękność :D

Gość glos prawdy na ten temat
nie jest piekna tylko zaklamana hipokrytka, zwykle kobiety w jej kraju musza chodzic w szmatach na glowie, bo inaczej beda biczowane, kamieniowane lub wsadzone do wiezienia, a ona jako elita chodzi sobie normalnie. Hipokryzja, chca niby pokazac jak to Arabia Saudyjska sie zmienia I unowoczesnia, a to kraj zwierzat I zboczencow, gdzie kobieta to worek miesa...

Gość gość
Dokladnie! Ja mieszkam w Stanach jakie to chamskie jest nie potrafi powiedziec please tylko give me that! Nie uzywaja please thank you nic z tych slow buraki I debile ciapowate! To co zrobili Stanom jest niewybaczalne! Bardzo dobrze ze amerykanie na ogol traktuja ich ja kogos drugiej kategorii!