Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy będę w stanie kogoś pokochać z taką siłą jak swojego byłego?!

Polecane posty

Gość gość

Cześć Dziewczyny! Pewnie nie jedna z Was przeżyła coś takiego jak ja. Zacznę od tego, że mam 25lat, byłam z facetem 2 lata i przez te 2 lata mieszkaliśmy razem, była to moja wielka szalona, prawdziwa miłość,wcześniej spotykałam się z różnymi facetami, bywałam zakochana,ale nigdy nie przeżyłam czegoś takiego jak z moim byłym. Był dla mnie wymarzonym facetem, o którym zawsze marzyłam, był dla mnie idealny w każdym tego słowa znaczeniu, czułam, że jest miłością mojego życia, że to na tego człowieka czekałam,( zapomniałam dodać, że On był starszy ode mnie o 4lata) aż nagle bez powodu stwierdził, że chce się rozstać, żadnych kłótni między nami nie było, po prostu z dnia na dzień mu się odwidziało, musiałam się wyprowadzić, nie wiedziałam jak będę żyć, wszystko straciło dla mnie sens, pytałam się Jego czy kogoś poznał, zaprzeczył, powiedział, że to po prostu nie to. Jak sobie przypomnę co ja przeżywałam parę miesięcy temu, kiedy się to wydarzyło to aż mnie ciarki przechodzą, ten totalny bezsens, w przeciągu kilku dni schudłam 5 kilo, zaczęłam chodzić do psychologa bo bałam się, że wpadnę w jakąś depresję, reasumując było ze mną bardzo kiepsko, później jeszcze odkryłam,że ma nową i zapewne to był powód dla którego mnie zostawił. Teraz po paru miesiącach jakoś funkcjonuje, staram się cieszyć życiem, wyznaczam sobie nowe priorytety, ale jednak co jakiś czas nachodzą mnie wspomnienia, myślę o tym jaka ja byłam szczęśliwa, najszczęśliwsza na świecie a teraz zostałam sama, najbardziej boję się tego, że nie obdarzę już nikogo takim uczuciem jak jego, że już nie będę w stanie kogoś tak silnie pokochać, że już nikt mnie tak nie zauroczy, nie zafascynuje:( Czy Wam udało się po takim wielkim rozstaniu ze swoja wielką miłością, pokochać kogoś całym sercem i zapomnieć o tym co było?! Z góry dzięki za odpowiedzi! Pozdrawiam!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować