Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Synowa matki męża

Sonda dot. tesciowej.

Polecane posty

Gość Synowa matki męża

Pewnie byl juz taki temat, ale chcialabym poznac Wasze opinie nt. skladania zyczen tesciowej z okazji Dnia Matki. Moja tesciowa "wylewala" zale do osob trzecich ze nie odwiedzam jej w tym dniu i nie skladam zyczen. Dodam, ze kontakt z nia mam raczej slaby.

Gość sługuska mężczyzn
przecież to nie jest Twoja matka do k***y nędzy, p*****ło ją do reszty? masakra :O

Gość gość
Nie składałam teściowej życzeń, to nie matka. Jestem 9 lat po ślubie, kontakt mam z nią ograniczony.

Gość gość
teściowa to nie matka

Gość gość
co by z niej była za teściowa co by się nie żaliła na synową:D powód zawsze się znajdzie, trzeba się przyzwyczaić

Gość Synowa matki męża
Właśnie to nie moja matka. Moja mama zmarła 5lat temu i jest to dla mnie bardzo przykry dzień.

Gość gość
dzień matki to dzień matki!! a dzień tesciowej jest 5 marca i wtedy jej możesz składać zyczenia , choć nie musisz:))

Gość gość
dnia świekry nie ma ;0

Gość gość
wp*******ć jej bezczelna baba

Gość gość
...a co na to wszystko Twoj maz???

Oczywiście, że nie składam życzeń teściowej w Dniu Matki :D to by było śmieszne :p Za to dzwoniłam do niej w Dniu Babci, nawet kiedy dziecko nie umiało jeszcze mówić i składałam życzenia, dzwonie też w imieniny z życzeniami.

Gość Synowa matki męża
o mój temat odżył :0 mój mąż tłumaczył jej, że ja nie uznaję tak ona że składam życzenia teściowej. tylko, że jej stosunek do mnie tak się ochłodził. Nie dostałam prezentu na dzień Dziecka od niej-mąż dostał koszulę (dała mu na osobności), synek komplet ubranek na lato, a ja nic-kara jak nie wiem co.

Gość gość
hehehehe co za tesciowa.......moze ociepl z nia stosunki?

Gość gość
Moja teściowa zawsze składa mi życzenia w dniu dziecka ,mówi że teraz jestem też jej dzieckiem.Zawsze składam jej życzenia 26 maja , bo jest dla mnie jak druga mama. Jest mamą mojego męża i to już jest powodem do złożenia życzeń.

Gość gość
Ja mam narzeczonego i nie skladam tesciowej zyczen bo nie jest moja matka...moze po slubie bede sklada jej zyczenia...jeszcze zobacze

Gość gość
dla mnie jest to święto wszystkich matek,które znam i nawet dzwonię do koleżanki i mówię" wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta" . teściowa jest dla mnie drugą matką i też składam jej życzenia

Gość gość
nawet by mi to do glowy nie przyszlo, teściowa to nie moja matka

Gość Synowa matki męża
Nigdy nie stwierdziłam, że oczekuje od niej prezentu, tylko, że w ramach "kary" nie dała mi prezentu. Rzecz jasna-mi to przysłowiowo "wisi". Nie rozumiem tylko dlaczego ona kiedykolwiek oczekiwała życzeń z takiej okazji i chciałam wiedzieć czy wy kobietki składacie. Nasz kontakt jest raczej słaby. Ona nie interesuje się zbytnio moją osobą. Przykładowo dostałam bardzo dobrą pracę-zero gratulacji, przed rozprawą sądową-ważna dla mnie sprawa-zero dobrego słowa np. powodzenia, zapraszam ją na kawę jak nie ma męża-zawsze tłumaczy brakiem czasu-a życzenia na Dzień Matki mam jej składać.