Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ithildin

Pasta cukrowa

Polecane posty

Gość Ithildin

Witam dziewczyny :) Mam pewien problem. Usłyszałam o paście cukrowej jakiś czas temu, ale dopiero niedawno się na nią zdecydowałam. Pastę cukrową próbowałam wykonać sama. Używałam różnych przepisów (sprawdzonych).. Niestety mi ona nie wychodzi. Albo jest za twarda, albo zbyt miękka. Pomyślałam, że może pójdę na łatwiznę i zamówię sobie gotową pastę z allegro. Czy któraś z was zamówiła i jest według was ok? Nie chce zbyt płynnej pasty, którą trzeba stosować jak wosk z plastrami. Chodzi mi o pastę która będzie miała konsystencję dość gęstą, czyli np taką http://img11.tablica.pl/images_tablicapl/7530107_5_644x461_depilacja-pasta-cukrowa-pelna-kosmetyka-atrakcyjne-ceny-i-znakomita-pomorskie.jpg Mam nadzieję, że polecicie mi dobrą pastę z allegro, bądź dostanę na prawdę dobry przepis. :)

Gość gość
Co z tego, ze kpisz taką pastę ak nie bedziesz umiala jej uzyc. Idz do salonu i tyle.

Gość Ithildin
Myślałam, ze otrzymam ciekawsze odpowiedzi...

Gość gość
Ja kupiłam Safiye - jest mniej twarda niż Camsakizi :) Jest bardzo fajna, a nauczyć się depilować nią jest dość prosto - są na YouTube filmiki. Ja dzis pierwszy raz i poszło dobrze :)