Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rempstrygkt

Jestem niski 169-170 cm. Dziewczynę o jakim wzroście mogę mieć

Polecane posty

Gość rempstrygkt

Zdaję sobie sprawę że wzrost 169-170 cm u faceta jest bardzo niski i nie każda dziewczyna to zaakceptuje. Moje pytanie brzmi: Ile maksymalnie wzrostu może mieć moja potencjalna partnerka tak, aby nie było siary jak razem się gdzieś pokażemy i w ogóle aby w łóżku wszystko pasowało?

140-159, choc te niskie tez podobno wola wysokich. Zainwestuj w jakies wkladki do butow i w styliste wlosow, zeby zrobic sobie czupryne. Zawsze zyskasz te kilka cm.

Gość rempstrygkt
Czyli do 159 cm to jest max... no rozumiem. Musi być te 10 cm różnicy jak widać

Gość gość
Kup Lambo lub cos z tej polki apartament na zlotej albo lepiej w cannes i KAZDA jestTwoja:-):-):-) A tak powaznie to raczej nizsza lub rowna..marne szanse na tyczke..chyba ze patrz na pocztek posta:-)

To nie ja wymyslilem, ale jest grupa kobiet, dla ktorych jednym z sensow zycia jest ubranie obcasa od czasu do czasu i pod tym katem dobieraja sobie partnera. Wiec mysle, ze te 10 cm w rezerwie warto by miec, zeby pozniej nie bylo przykrych sytuacji.

Gość gość
Ale jesteście durni.. Niski? 170? Dużo dziewczyn ma 160 albo mniej. A poza tym to co to za patrzenie na wzrost? Dziewczyny chodzą z miarką i mierzą chłopaków? Ja pierdziele

Gość rempstrygkt
Nie wiem czy mam 170 cm, mogę mieć 169 cm a wtedy już bardzo niski. Wtedy też nie mogę mieć równej ani troszkę niższej, tylko dużo dużo niższą. Na forum pisali że poniżej 170 cm to już bardzo niski wzrost!

mozesz miec dziewczyne dowolnego wzrostu, o ile dobrze podrywasz;-) ja nie jestem tradycjonalistka i coraz mnieje ludzi, w tym wzgledzie, - nie te centymetry sie licza;-)

Gość rempstrygkt
Nie nie, wyższa albo równa odpada kategorycznie! Nie wyobrażam sobie w łóżku z wyższą! A przy moim niski wzroście musi być wyraźnie niższa, nie sądzicie?

Co Wy wszyscy macie z tym wzrostem? Ja mam 166 cm i mi by w ogóle nie przeszkadzał taki wzrost u faceta... ale z tego co widzę, to faktycznie powinnam chodzić z miarką :P

Autorze po tym co piszesz, to chyba tak, bo problem jest w Tobie, a bardziej w Twojej glowie i mysle, ze jak nie bedzie tej roznicy, to Ty bedziesz sie zle czul w takim ukladzie. Juz nawet niekoniecznie ona.

Gość rempstrygkt
Sam napisałeś że 140 - 159 cm mogę mieć kobietę, więc uznaję że taka właśnie powinna być. Skoro mam 169 cm to już w ogóle więcej niż 155 cm mieć nie powinna!

No napisalem o tych obcasach i to jest prawda. Wiele kobiet bedzie Ci mowic, ze to nieprawda, ze wcale tak nie patrza, ale w rzeczywistosci jest inaczej. Zreszta wystarczy spojrzec na pary na ulicach. Z tym 140 to przesadzilem, ale tak powinienes celowac w te max 160-162. Ale to chyba zaden problem, bo pelno jest lasek o takim wzroscie.

Maciek B. - pewnie na ulicach szukasz tego, co chcesz zobaczyć. Miałam już facetów niewiele wyższych ode mnie (tzn kilka cm) i to nie miało dla mnie znaczenia.

Gość rempstrygkt
prawie szara, ale ja nie wiem czy mam 170 cm! Jeśli tyle mam to spoko, a jeśli mam 169 cm to już jestem bardzo niski i dziewczyny to bez problemu zauważą :(

Gość xantrypa
pociesze cie, mialam dlugi czas taka kolezanke ktora miala tylko niskich chlopakow- albo rownych wzrostem, albo nizszych od niej, ona raczej z tych wysokich i mocnej budowy byla, pozniej wyszla za maz i tez za niskiego faceta i ... szczuplaka hee he - sama zastanawialam sie dlaczego lubi tylko niskich facetow i w koncu uswiadomilam sobie ze byc moze dlatego ze - jej ojciec to tez taki maly i chudy facecik...

zgadza sie z Mackiem B - problem jest w twojej glowie autorze;/

@prawie szara: ja pisze o moich ogolnych obserwacjach, nie prowadze jakichs szczegolowych badan;) Sam mam 187 cm. Pisze po prostu ze nie jest jakas wielka tajemnica, ze jakas tam roznica wzrostu miedzy K a M wystepuje w wiekszosci. Ew sa rowni. Przewaga K nad M jest raczej rzadkoscia, moge sie mylic, ale mowie co widze;) Nawet jak kobieta szuka partnera na studniowke czy jakis bal, to chce zeby byl od niej troche wyzszy i nie ukrywa tego, a nie sadze zeby w innych przypadkach musialo byc inaczej. Ale jak powiedzialem: wiekszosc problemu lezy raczej w glowie autora, bo 170 cm to nie jest az taka wielka tragedia. Znam facetow o takim wzroscie i maja super dziewczyny.

Gość xantrypa
a posluchaj ten numer - kiedys bylam w szpitalu i tam poznalam pewna (tak mowila) pania redaktor gazety i ta pani lubiala bardzo rozmawiac na sprosne tematy i przy calej sali,opowiadala o wszystkim co jej sie nawinelo akurat, bardzo lubiala sprosne kawaly i smiala sie dlugo jeszcze z nich,kiedys powiedziala ze lubi mniejszych panow i raczej szczuplych (sama nie wysoka byla) co prawda moglam byc jej corka ale zapytalam dlaczego lubi nieduzych facetow kiedy mogla by miec wysokich- bo byla dosc atrakcyjna, odpowiedziala ze duzi faceci maja takiego - i pokazala MALY PALEC !!! haa ha ha

Gość błażejowe_martusiątko
Wzrost 169-170 cm to żenada i najlepiej żeby taki kurd*pel nie miał żadnej kobiety (nawet niskiej) bo to wygląda fatalnie!

Gość gość
napewno nizsza ale dzisiaj to masz male szanse na kobiete krasnali nie chca