Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlenka06

łatwa dieta niełączenia-Kto ze mną???

Polecane posty

Gość sabina :)
fajne na tej diecie jest to ze mozna jesc wszystko ale nie wszyastko łaczac. mozna zjesc pizze z warzywami, makaron z warzywami czy ryz a nawet zapiekanke z pieczarkami , no bez sera zoltego ;)

Gość gość
a nie lepiej mż i tak wszystko wymiesza sie pozniej w zoladku

Gość gość
i tu ma byc do 1200 kcal dziennie

Gość Sandra8989
Ta dieta jest do 1200 kcal dziennie ? To nie dam rady... za bardzo się objadałam wcześniej :)

Gość gość
no wszedzie p;isze ze 1000 gora 1200

Gość gość
jak czytam ten topik idy 2008 to tam nie ma ograniczen ale juz gdzie indziej na necie jest ze 1000-1200

Gość gość
hmmm link nie dziala ale wystarczy wpisac w gogle ,

Witam!!! przepraszam was ale ja muszę zrezygnować ze wszystkih diet !!! Mam problemy zdrowotne i to straszne!!! Serce słabo mi bije.Muszę porobić sobie wszystkie badania.Więc wiecie jem wszystko.Niestty to wynik moich wcześniejszych diet Ale wam życzę powodzenia pa

Gość gość
najlepiej jesc wszystko ale z umiarem , tez sie schudnie

Gość Sandra8989
Tragedia, poległa założycielka wątku i co teraz robimy dziewczyny?

Gość amxnzjgdsfvv
robcie dalej

Gość gość
potem jak zjecie jakies danie ktore nie jest dozwolone moze was brzuch bolec , cale zycie sie tak nie da lepiej mz

Witam!!! Przykro mi ale muszę powiedzieć ,że u mnie już po wszystkich dietach!!! Mam ogromne problemy ze zdrowiem właśnie przez diety. Dziś jadłam wszystko nie pacząc na to co można łączyć a co nie. Mam problemy ze sercem i trzustką. Przebywam obecnie w UK i muszę wrócić do Polski jak najszybciej. Więc same widzicie ,że na razie nici z diet ale będę trzymać za was kciuki. Dziś moja waga poszłam na 60kg ale to pewnie woda która się zatrzymała. Po zrobieniu badań spróbuje tej diety ale napewno będe jadła wtedy gdy będę chciała a nie tak jak teraz kiedy będę musiała.Trzymajcie za mnie kciuki ,żeby badania wyszły ok.Tak starznie się boję !!! wejdę do was jak tylko będę mogła.Pozdrawiam

Witam!!! Co tam u Was??? Jak minęła Wam niedziela??? U mnie kiepsko:( Spędziłam w łóżku. Dzisiaj jak na razie troszkę lepiej.Po moim wczorajszym obrzarstwie waga sporo poszła w dół.Jutro jadę do Polski na badania. Po skończeniu badań wracam do diety. Nadal uważam ,że jest całkiem fajna!!! i warta spróbowania!! Mam nadzieję ,że wam idzie dobrze pozdrawiam

Gość gość
do jakiej grupy nalezy fasola z puszki sa rozne opinie i werjse