Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość novembernovembernovembr

Dziwna sytuacja! HELP!

Polecane posty

Witam wszystkich forumowiczów! Zwracam się z prośbą o pomoc. Jak mam się zachować w takiej sytuacji.. może zacznę od początku. Pół roku temu poznałam na imprezie chłopaka, zaczęło się od rozmowy którą sama zainicjowałam. 2 tygodnie później znów spotkaliśmy się na imprezie lecz odbyła się tylko krótka wymiana zdań. Po jakimś czasie ów chłopak zaprosił mnie do znajomych na facebooku, pomyślałam że napisze do niego. Zaczęły się rozmowy na facebooku prawie codziennie. Aż do pewnego razu gdy pisałam mu że idę na imprezę a on powiedział, że możemy się spotkać i pogadać. Wiec tak było po długim czasie pisania ze sobą spotkaliśmy się. Byłam zdenerwowana, nie mogliśmy dużo rozmawiać bo jednak było to spotkanie w clubie. Później odezwał się pierwszy było okej. Tydzień po imprezie znów się spotkaliśmy ale u niego w domu. Nic nie było między nami, nie doszło nawet do pocałunku. Bylam zdenerwowana znów, nie potrafiłam swobodnie sie zachowywać i po 3 godzinach skończyło się spotkanie... Po tym sie nie odzywa do mnie, jak napiszę do niego to łaskawie odpisze ale to nie to samo, wyczuwam u niego jakieś hamowanie się przed tym. Wydaje mi sie że źle to wszystko się potoczylo, nie powinnam była nalegac na cokolwiek i chyba to go do mnie zrazilo. Co powinnam teraz zrobić ponieważ mnie zależy na nim, nie potrafię po prostu się zrelaksować na spotkaniu i zachowywać się spontanicznie. Jestem spieta. Wydaje mi się że to wszystko stalo sie tego przyczyną. Jak się mam teraz zachować? Olać go? :/// HELP!!!

Gość gość
daj sobie spokoj najwazniejsze by przy drugiej osobie czuc sie dobrze jak tego nie odczuwasz to klapa

Hymm, ale własnie czuję się przy nim dobrze, ale nie swobodnie. Wiem, dziwne to...

Wydaje mi się, że masz rację. Wszystko z mojej strony dzieje się juz na siłę, to chyba nie działa juz tak jak powinno;/

Gość gość
jak mozna sie czuc dobrze przy kims jak nie ma swobody ?

czyli lepiej sobie odpuścić?

Gość gość
ja jak sie czuje przy kims nie wygodnie nie brne dalej to nie ma sensu

Postaram się spróbować, chociaż wydaje mi się że będzie mi ciężko.

Dziękuję za pomoc! ;)

Gość gość
jak facet nie spotyka sie z toba i nie utrzymuje kontaktu to nie interesuje sie toba?

Gość Gosc

Ja myślę, że powinnaś się zastanowić nad sobą. Wysyłałaś mu trochę sprzeczne sygnały nie sądzisz? Jak pisaliście itp. to wszystko było dobrze, a gdy się spotykaliście to nagle nie czułaś się swobodnie  pewnie byłaś zamknięta. To teraz pomyśl, jak się czuł ten facet? Jakby poznał dwie zupełnie inne osoby nie wydaje Ci się? Więcej życia w realu mniej w internecie 🙂 Mniej pisać, więcej gadać przez tel, a najlepiej po prostu się spotykać ze sobą. 

Gość Gosc

O jaaa nie ogarnąłem, że to temat sprzed tylu lat xD hehehe