Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domini23ka

Moj facet zagrozil rozstaniem! Co robic?

Polecane posty

Gość Domini23ka

Witam serdecznie, Mam nietypowy problem mianowicie moj chlopak powiedzial ze jezeli schudne to mnie zostawi. Waze 53kg przy wzroscie 160, wiem ze to waga prawidlowa ale jednak lepiej czulabym sie wazac 45-47kg (moja najnizsza waga to 47kg) i z ta waga wlasnie czulam sie najlepiej. Dodam ze dwa lata temu wazylam 63kg i wtedy mowil ze dobrze wygladam ale nie mialby nic przeciwko gdybym troche schudla.Wiec schudlam a teraz dla niego to za malo. Nie mam zadnych problemow psychicznych (anoreksja czy bulimia) chce po prostu wazyc mniej. Moj chlopak nie lubi chudych dziewczyn ale te z normalna waga ciala. Bardzo go kocham i nie wiem co mam zrobic w tej sytuacji, pragne schudnac ale mysl ze moze mnie zostawic mnie przeraza... zadne dyskusje nie pomagaja :( Prosze o jakas pomoc bo nie wiem co mam robic, moze ktoras z was miala podobnie? Pozdrawiam

Gość gość
a jak ci powie, ze masz zafarbować sie na bialo to tez tak zobisz, bo cie zostawi?

mi moj ciagle mowi zebym przytyla troche ale nie mowi mi ze jak tego nie zrobie to mnie rzuci:) widocznie dla twojego wazniejszy jest wyglad chyba ze sie martwi o twoje zdrowie

Gość Domini23ka
no ostatnio mnie wazyl to jakies chore :/ . Nie rozumie facetow za gruba zle za chuda tez ciezko im dogodzic.