Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobry mąż i ojciec

Wstyd mi za facetów. Jak czytam tematy na tym forum to aż niedobrze sie robi.

Polecane posty

nie wiem czemu wszystkie negatywne cechy przypisujesz facetom ? mało to jest teraz kobiet biorących w ciąży narkotyki, na które zarabiają ciałem, a po porodzie wyrzucają dzieci na śmietnik? debilizm nie ma płci i odstosunkuj się od mężczyzn bo w ryj dać mogę dać :)

Gość terz jestem facetem
i nie dziwie się autorowi ze wszystko co zle to faceci. Po pierwsze tez widze ze 80 procent zdradzających to chłopy.Nawet te 85%. Obracam się w środowisku mieszanym. Babki są raczej ok, za to faceci? głowa boli-szczególnie na wyjazdach "integracyjnych".Babki to może jedna dwie takie k***y w biurowcu-reszta jest ok.Za to faceci-zdradzający jest co drugi.

Gość tez jestem facetem
oczywiście to w "terż" to pomyłka:

Gość gość
Jakas dziunie rzucial provo podajac sie za faceta, a Wy juz sie podniecacie. Temat jest odpowiedzia na te wszystkie tematy o zdradach, porzuceniach, zlych doborach facetow. Zaden normalny facet nie wejdzie na dmskie forum i nie bedzie tak pisac. Ja tu czasem sie udzielam, ale jak moj maz widzi naglowek "kafeteria" to w glowe sie puka, ze tu siedze i czytam glupie baby.

Zadanie matematyczne do poprzednika: 85% zdradzających to faceci. 15% zdradzających to kobiety. 85% - 15% = 60% Z kim zdradza te 60% , ze zwierzętami albo gejowsko między sobą? Prosta logika , 1 klasa szkoły średniej.

Gość gość
trzeba mieć poprostu wpojone pewne zasady; związek to nie motyle w brzuchu, ale zobowiazanie i umowa i trzeba się starać żeby w tym wytrwać, co dziś jest mało atrakcyjne, bo lansowane jest przyjemne życie bez wysiłku.... ja mam bardzo dobrego męża, uważam że mnie nigdy nie zdradził i nie zdradzi, mimo iż rok nie było żeby, bo miałam zagrożona ciążę i długi polog; fajnie że to napizles bo widzę teraz co mam i muszę sama się bardziej postarać; i ją z kolei znam wiele par, które są sobie wierne , może dlatego że mieszkam na wsi

Gość gość
do dave ghan a kto powiedział, ze dla jednego faceta jest zarezerwowana jedna babka; 4 facetów moze korzystać z usług jednej i rachunek się zgodzi tak teoretycznie....

Gość gość
A ja poznalam swojego meza na uwaga: seks czacie na tlenie :) oboje sie nudzilismy, on chcial pozgrywac sie z glupich lasek, a ja tam weszlam, zeby zmeczyc oczy I isc spac, bo mialam jetleg, a tylko w tym pokoju byli jacys uzytkownicy. Gadalismy do 4 nad ranem chyba tej pierwszej nocy, o wszystkim tylko nie seksie. Choc na koniec stwierdzilismy, ze wspolny seks na pewno bylby fajny. To bylo 2 lata temu. Teraz lezymy na kanapie I sprzeczamy sie kto ma gotowac obiad, a kto nianczyc naszego miesiecznego synka. :) Xxxxx A wracajac do clue tematu, to w moim otoczeniu mezczyzni zachowuja sie tak jak autor tematu. Wydaje mi sie, ze po prostu na tym forum zbieraja sie wszystkie patologiczne historie.