Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Undefined

ŚLUB A CIĄŻA

Polecane posty

Gość Undefined

Temat za pewne wprowadzi różne zdania. Co myślicie o zawarciu związku małżeńskiego ze względu na ciążę?

Gość gość
Jestem na nie! Nie te czasy :) Teraz nikt nie bedzie wytykał Cie palcami. Koleżanka ma 3 dzieci i nie ma ślubu i jej to nie przeszkadza, są szczęśliwi a ludzie ich nie wytykają :)

Gość gość
ze względu na ciążę? nie. co nie wyklucza, że ślub w ciąży tak, jedli i tak był w palnie :)

Gość Undefined
Chodzi mi o raczej o takie przypadki, gdzie kobieta dowiaduje się ,że jest w ciąży, i zaraz szybki ślub, cywilny bądź kościelny

Gość gość
Nie wiem o co ci chodzi. jeśli ślub ył w planie - tak, jeśli tylko ze względu na ciąże - nie. mam ci to drukowanymi napisac? I powiedz, o co tak właściwie pytasz. Jesteś w ciąży? chcesz wrobić faceta, któremu nie śpieszy sie do slubu? O co pytasz?

Gość Undefined
Koleżanko chodzi mi o to, gdy ślub w ogóle nie był w planie, a z chwilą pojawienia się dwóch kresek na teście odrazu biorą się za ślub.

Gość gość
To ci koleżanko chyba jasno napisałam i zacytuję: "ze względu na ciążę? nie. co nie wyklucza, że ślub w ciąży tak, jedli i tak był w planie" - czego nie zrozumiałaś?

Gość Undefined
Dobrze Twoje zdanie na ten temat już znam, teraz czekam na innych. pozdrawiam.