Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Różnice miedzy Nokia lumia 820 i Samsung Galaxy S 4?

Polecane posty

Gość gość

Co wybieracie i dlaczego.. jaka róznica?

Gość pogromca lachonów
hehe - samsung miażdży nokie

Gość gość
żadne. obie są poje***bane

Gość wewfevs
Samsung miażdzy Nokie i Ajfona

Gość gość
dlaczego argumenty?

Gość gość
moze cos wiecej?

Gość Samsung rządzi
i kropka

Gość gość
ja mam stara nokie i upadła i sto razy, 2 razy utopiłam ja i zyje nadal a wy macie gówno raz spadnie na podłoge i do kosza:)

Gość Samsung wydaje się lepszy
ponieważ ma Androida, a nie Windows czy iOS. Poza tym jest wiele odmian Galaxy S4 np. Zoom, Mini, Active, Verizon, podobne jest też Duos (jak zwykle na rynek azjatycki) Nokia niestety mocno pod**adła, prędzej rozważałbym HTC.

Gość gość
Nokie zawsze miały beznadziejną jakość rozmów... cicho strasznie.

Gość gość
Ja mogę porownac ale starsze modele. Samsung galaxy s2 a nokie lumie 620. Tez myslalam ze szajs z lumia(po pierwszych wpadkach z systemem) ale teraz jest lepiej,bardziej dopracowane. Lumia szybciej dziala,nie tnie i nie muli. No i w sumie bardziej jestem za lumia ze względu na aparat. Zdjecia i filmy dobrej jakości,robi nawet lepsze niż nie jeden aparat trochę zagmatwany telefon w ustawieniach przynajmniej na początku ale idzie sie przyzwyczaić:) ale wszystko zależy od tego czego oczekujesz od telefonu no i nie wiem jak jest z tymi modelami które wyżej zostaly wymienione;p

Gość gość
Jeśli chodzi o glosnosc to albo ja mam jakas z***biscie glos na wersje albo taki sluch ze musze ustawiać sobie na 5/10 bo inaczej Glowa mi pęka

Gość gość
Mam lumie 920 i dziala super, nic sie nie zacina, winows dziala jak nalezy, fotki (obiektyw zeiss'a) tez fantastyczne, filmiki, muzyka, radio...nic tylko sie bawić :) to juz ktoras Nokia moja z rzędu i kazda byla ok (choć nigdy najtańszych modeli nie mialam...)

Gość gość
nokia lumia 820 w porówaniu do s4 to starszy model. co nie znaczy, że gorszy, bo na obu fonach są inne systemy. Z androidem jest tak ze kupisz samsunga z niskiej/sredniej polki i albo już sie scina albo po 3 miesiacach, kiedy system jest juz zasmiecony. nie wspominam o aktualizacach, które dostają tylko najdroższe modele. jeśli smartfon z androidem to tylko nexus, od google na którym nie ma nakładek producenta (inny wygląd ikonek itp) ktore tylko zamulaja system. lumie i inne telefony z windowsem mają zamknięty, płynny system który działa tak samo płynnie jak na flagowych, najdroższych modelach jak i na najtańszych typu lumia 520. teraz gdy wchodzi aktualizacja Windows phone 8.1 jest to system naprawdę godny polecenia. Po mojej przesiadce z andka na windowsa - miód! zero ścinek, częste aktualizacje od Nokii, jej aplikacje na najwyższym poziomie (darmowa nawigacja) o normalnie z***biocha. a jak słysze was polaczki, które nigdy nie miały WP w rękach to się z was śmieje. Tępe, gburowate i ślepe debilne bydło kupuujące masowo białe scinające się samsungi.******* hołoto. Wykażcie się oryginalnością i miejcie coś innego. Nokia miała potencjał, ale Microsoft tak opóźniał rozwój WP że nie zdobył on rynku. Szkoda. Ale dzięki temu trickowi MS mógł kupić yoi Nokii za 6-9 mld, czyli tanio,