Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znana nana na

do ktorego mam wzdychac dziewczynki ???

Polecane posty

Gość znana nana na

doradzcie mi dziewoje,ktora bramkę wybrac :) no to tak: facet 1. jest budowlancem,lubiacym wypic....ma 48 lat ,zazdrosną zone....jest mega czarujacy i gawedziarz :D i ma zjebiscie zazdrosną zone :D robotny i pracowity...typ wlocha. facet2. jest moim lekarzem ,kolo 40 stki....jest brzydki ,ale powiedzmy ze wplywowy i lubie sie z nim droczyc,delikatny ginekolog :D facet 3. jest kretywnym fryzjerem ktory zawsze ladnie pachnie i ma dobry gust :D facet 4. to magazynier z supermarketu...magnetyzuje mnie jego spojrzenie....nie znam go totalnie...ale serce mi mocniej wali jak go widze...i wiem ze ja tez na niego dzialam. facet 5.to kierownik sklepu,jest zawsze taki wkurfiony,zamyslony,nerwowowy i tak fajnie opierdala pracownikow...ma to cos,temperament :D no i tak mocno wcisnietą koszule w spodnie ze az sie musi garbic :D facet7-sasiad,lat 33,ma bardzo brzydką zone ktora mnie nei lubi :D ale facet spoko,zawsze zagada,zazartuje,jest dzentelmenem,ma klasę no i fajne autko...mam wrazenie ze puka do mnie pod byle pretekstem:PPP facet106-Przemek 22...wiem wiem,to nieosiagalne marzenie...taki maczos,kobiety sie o niego biją....

Gość gość
koles ze sklepu albo koles 106 przemek 22 tych dwóch najciekawszych

Gość znana nananan
ej no co ty...u Przemyslawa nie mam szans ,jestem szczupla,pracuje jako modelka,mam wlasną firmę i nie jezdze tico :( zupelnie nie w jego typie :( hmmm...facet ze sklepu?,no jutro poptrze czy ma obraczkę i zapytam sie go ktory serek jest najlepszy :D moze ktoś jeszcze sie wypowie...???

Gość gość
a ten przemek to ten co penisy tu wysyła?