Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konieczchamstwem

Zemsta na współlokatorce

Polecane posty

Gość konieczchamstwem

Hej, potrzebuję pomocy w kreatywnym myśleniu :) wyprowadzam się niebawem z mieszkania i chcę się zemścić na współlokatorce. Powodów jest więcej niż może się mieścić w głowie, do tych chyba największych można zaliczyć notoryczne trzaskanie wszystkim (drzwiami, uderzanie szufladami), syf taki, że nie można przejść przez pokój, sprowadzanie obcych facetów w nocy (budzę się rano 1.5 od obcego gościa w samych majtkach) czy wyskoczenie z pyskiem na moją mamę, która zatrzymała się u mnie, kiedy moja siostra była ciężko chora i przebywała w szpitalu. Byłam cierpliwa i znosiłam to przez długi czas, ale teraz już mam tego wszystkiego dość. Szukam sposobów na zemstę (byle zgodną z prawem, żeby mnie za to nie wsadzili, więc środki na przeczyszczenie odpadają). Mam 2 tygodnie na zaplanowanie i zrealizowanie zasłużonej zemsty :)

Gość gość
No i co Ci da ta zemsta?

Gość gość
zemsta jest naturalną potrzebą człowieka - jeśli potrzebujesz, mścij się tylko mądrze :) tak, z jajkiem fajna sprawa. Fajnie śmierdzi też psujący się ugotowany makaron i ziemniaki :)

Gość konieczchamstwem
No właśnie główne propozycje ze strony narzeczonego to były ryba i mleko :) Z jajkiem niestety trzeba długo czekać na efekt, chyba, że precyzyjnie się wywierci w nim dziurkę, ale nie dysponuję odpowiednim sprzętem :D Co mi da? Spokój. Nie wiesz, ile razy po sprowadzeniu obcego gościa do mieszkania zastanawiała się na głos, czy "pieprzę się" z moim narzeczonym i że w sumie może podkraść mojego laptopa i poszukać czegoś, co by na to wskazywało. To tylko jeden przykład z kilkudziesięciu. Zastanów się, czy gdybyś Ty wykładał kilkaset ciężko zapracowanych przez rodziców złotych miałbyś ochotę żyć w takim środowisku.

Gość gość
Włóż do karnisza surową krewetkę. Efekt szybki, a przyczyna smrodu trudna do zlokalizowania.

Gość gość
z tym jajkiem to zasyfisz mieszkanie wlascicielowi. A rozumiem ze ona je od kogos tez wynajmuje, czy to jej?

Gość konieczchamstwem
Wynajmuje. Aczkolwiek umowa jest do połowy sierpnia, ja zrywam i wyprowadzam się zaraz po sesji, na koniec czerwca, bo dłużej nie wytrzymam. Oczywiście kosztuje mnie to prawie 5 stów, bo tracę kaucję zgodnie z umową, ale już jestem w stanie stracić te pieniądze niż żyć tutaj dalej. Dlatego nawet jeśli zasyfię mieszkanie, to nie sądzę, żeby dała radę jeszcze 1.5 miesiąca żyć w takim smrodzie i to ona będzie musiała posprzatać.