Gość Jagielontko Napisano Czerwiec 15, 2013 Hej, Jako młoda mamusia, która siedzi w domku postanowiłam to zmienić i działać :) Proszę powiedzcie czy podobają wam się wzory i pomysły. Będę wdzięczna za każdą radę i opinie :-) np.: http://allegro.pl/poszewka-na-poduszke-dekoracyjna-50x50-na-zamek-i3315192691.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiona098 Napisano Listopad 14, 2015 Ostatnio kupiłam poszewki na poduszki w internecie http://www.wyjatkowaposciel.pl/category/poszewki-na-poduszki Są wysokiej jakości i niedrogie. Szczerze polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość angelika905 Napisano Luty 15, 2016 Ja często szukam poszewek w sieci. Można trafić na naprawdę fajne i ciekawe wzory. Tutaj http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=42203024 wybór jest ogromny. Mnie już kilka wpadło w oko. No i ceny niskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2017 ja mam dweie piękne z room99, delikatne i stylowe, bardzo polecam, bo to nie badziew w stylu pepco:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2017 Ja często zamawiam właśnie tego typu dodatki dla dziecka na stronie Jasieczkowo.com i mogę polecić, miła obsługa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion_Silver 0 Napisano Wrzesień 29, 2017 mnie się podobają :) ja mam poduszki dekoracyjne na łóżku sypialnianym, sztuk 6, bo ładnie to wygląda a poszeweczkli kupilam w room99, bo kazde pasowala do siebie i mimo, ze kazda jest inna to razem wygladaja bardzo ładnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszeczka85 Napisano Październik 10, 2017 a gdzie je zamawiałaś? Przez facebook'a? Są przepiękne i wyglądają na super jakościowe takie z półki premium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka9113 0 Napisano Październik 29, 2017 Dużo fajnych poszewek i całych kompletów mają w sferisie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2017 jak was talenta męczą możecie uszyć, ta jak ja pościel synkowi i nawet kocyk polarowy .Tu macie super sklep z materiałami http://tkaninki.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grosiaaa 0 Napisano Październik 30, 2017 ooo ja też ostatnio w sferisie zamawiałam, świetne są tam wzorki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eliza104 0 Napisano Październik 31, 2017 Ja lubię poszewki z pepco. Nie są drogie, a ładne i dobrej jakości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grosiaaa Napisano Listopad 15, 2017 ja nie wiem czy są dobrej jakości, kiedyś kupiłam i wsumie to bez szału Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 11, 2018 pepco spoko jesli chodzi o wygląd, jakosć juz gorsza niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maaugosia Napisano Marzec 7, 2018 Ja też kupuję w pepco albo przez Internet, fajny sklep znalazłam tu: http://www.danceandmove.pl/uslugi-i-handel/poszewka-elementem-dekoracyjnym/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2018 o tak, nowe poszewki duzo potrafia zmienic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolka s Napisano Sierpień 17, 2018 Niby taka niewielka rzecz, a ile potrafi. Ja tez niedawno kupiłam w jagodowymkocie nowe i koleżanka jak weszła do salonu, pierwsze co to spytała, kiedy zrobiliśmy ten remont. Możecie zerknąć do nich mają świetne rzeczy, a skoro mowa o poniekąd o poduszkach to mają genialne do dziecięcych pokoi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 14, 2018 teraz wyprzedaż poszewek na poduszki jest na http://www.elway.biz/64-poszewki są tylko po 4,90zł takie same jak na zdjęciu a samo zdjęcie mają na żywo dlatego polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elkaa Napisano Czerwiec 6, 2019 Mozesz sobie podpatrzeć na room99 na prawdę maja świetne wzory . U mnie cała rodzina tam zamawia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 6, 2019 ja mam od nich posciele a wlasnie oglądalam poszewki ozdobne na poduszki, bo chce miec w sypialni tak na narzucie duza ilosc poduszek, podoba mi sie takie cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annkanan Napisano Czerwiec 25, 2019 Polecam zajrzeć do sklepu room99 (mają swój profil na FB) - ostatnio zamawiałam poszewki takie w stylu boho. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2019 a jak u nich z jakością, w tym room99? bo wzory mi sie bardzo podobają, zamawialas juz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Denerys Napisano Lipiec 9, 2019 Jeśli chodzi o ozdobne poszewki na poduszki to dostaniecie je w www.littledreams.pl/ To fajny sklep internetowy z poszewkami bawełnianymi bardzo dobrej jakości. Wybór super, ceny także bardzo dobre. Jak lubicie styl skandynawski, modne teraz wzory botaniczne geometryczne to jest to zdecydowanie sklep dla was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 10, 2019 Jeżeli rozglądacie się za oryginalną pościelą i ładnymi poduszkami dekoracyjnymi to polecam wam zajrzeć na stronę www.homello.pl Jest to świetny sklep z tekstyliami, który posiada szeroką ofertę i całkiem niezłe ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorota Napisano Lipiec 22, 2019 Odkryłam ostanio fajne poszewki w room99 , na prawdę maja tam fajna jakość produktów . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olga Napisano Sierpień 12, 2019 Maja tez tez tam fajne narzuty i posciel :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hanka Napisano Sierpień 28, 2019 Lubię wszystkie tekstylia z room99 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joolka8 Napisano Wrzesień 7, 2019 Ja w Room99 kupowałam niedawno pościel, poszewki własnie na poduszki i jeszcze zasłony. wszystko super. Mają dobre ceny, duzy wybór i przesyłka zawsze szybko u mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosia Napisano Grudzień 19, 2019 Ja tez lubię tekstylia z room99 są bardzo dobre jakościowo . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazamate 0 Napisano Listopad 22, 2021 Ostatnio byłam w sklepie Ikea i faktycznie jest tam sporo poszewek ale w ostatnim czasie mają dość niewiele oryginalnych modeli. Wiele jest w stylu nowoczesnym albo jednokolorowych, takich bezpiecznych NO i raczej nie znajdzie się tam niczego w stylu boho. Ostatnio przeglądałam sobie poszewki w sklepach internetowych i znalazłam spory wybór w sklepie Pantofelek: https://pantofelek24.pl/ser-pol-29-Dekoracyjne-poszewki-w-stylu-Boho.html Polecam zajrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach