Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia142

Kot mi zjada chomikii dla córki, co mam z nim zrobić?

Polecane posty

Gość Klaudia142

Moja córka lubi i koty i chomiki ale problem w tym że 1 zjada 2, ten kot zjadł już 4 chomiki, kupiłam 5 chomika dla córeczki bo bardzo prosiła i boję się że zje tego następnego. Chomiki zawsze siedzą w akwarium bez osłony żeby miały świeżego powietrza, ale problem w tym że kotek ma do nich dostęp i robi sobie sniadanko ;/ Więc co mam z tym fantem zrobić, moja córka ryczy i domaga się następnego chomiczka, a córeczka ma 5 lat.

Gość gość
czy ja ci cos kiedys zrobilem kobieto?

Gość gość
9/10 :)

Gość gość
napisałabym coś, ale nie mogę przestać się śmiać od kiedy przeczytałam "kot mi zjada chomiki dla córki":D

Gość gość
Jakaś tępa jesteś, weź jakaś siatkę na to akwarium od góry, to bedzie i powietrze, i zablokowany dostęp dla kota...

Gość Klaudia142
naprawdę zjada ;/

Gość gość
hahahahhahahhhhhhhhhhhhhhahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahaahahahhahahahahhaha kobieto dostarczyłaś mi tyle śmiechu z tymi chomikami, że aż się posikałam :D

Gość gość
za znęcanie się nad zwierzętami grozi 3 lata więzienia, Ty sie ewidentnie znęcasz, bo przynosisz te chomiki do domu wiedząc że zginą w męczarniach przez pożarcie żywcem

Gość Klaudia142
I dobrze, ale co z chomiczkami ;/

Gość Klaudia142
Czasem chomiczek wytrzyma 2 dni ale to maximum, może zacznę trenować te chomiczki żeby dobrze uciekały i się broniły?

Gość Klaudia142
Tłumaczę temu kotowi aby nie zagryzał chomiczków a kot się tylko oblizuje, boję się tego kota

a tak na poważnie. przyczyniasz się do śmierci zwierzątek:( jak kot ma antagoistyczny stosunek to już tego nie zmienisz. albo pozbywasz sie kotka albo nie kupujesz chomików. a jeśli Twoja córka ma 5 lat to lepiej dla tych chomiczków, że są zagryzane niż by miały skończyć zaduszone umorusanymi łapkami Twojego bachorka:D

Gość Klaudia142
To dla żartów napisane żeby ludziom humorek polepszyć :)

Gość gość
jesli chomik siedzialby w odkrytym akwarium,to nie kot bylby problemem, tylko znalezienie tego chomika. marna prowokacja. widac,ze nie mialas nigdy chomika, a jesli juz,to nie trzymalas go w akwarium, z ktorego wychodzi z latwoscia.

Gość gość
jajco