Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prad, gaz, licznik przedplatowy, UK i dlug!

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie, moze ktos sie orientuje. Mam liczniki prepaid na gaz i prad. Dostawca jest ScottishPower. Dzisiaj dostalam pismo od nich, ze na liczniku za elektrycznosc jest zadluzenie 84 funty :O Jakim cudem moge miec zadluzenie na liczniku przedplatowym????? Napisalam dzisiaj do nich ale zastanawiam sie o co moze chodzic. Czy ktos z was spotkal sie z podobna sytuacja?

jak wynajęliśmy dom to wyszło właśnie zadłużenie poprzedniego właściciela (chociaż nie wiem jak oni to zrobili naprawdę), spisaliśmy liczniki, przekazaliśmy dostawcy i dostaliśmy zwrot w formie kredytu, bo najpierw przez jakiś czas żarło nam z karty na poczet tego długu; druga opcja - co pół roku, albo co rok przychodzą sprawdzać liczniki i przysyłają jakieś rozliczenia, nam się nie zdarzyło miec zadłużenia, ale skoro sami sprawdzają licznik to być może da się go zadłużyć, ale nie wiem jak

Gość gość
to jest dom councilowski. Mieszkam tu od pazdziernika zeszlego roku. Juz w grudniu mialam problem z tym licznikiem (okazalo sie, ze poprzedni lokatorzy ciagneli prad na lewo :O Polacy nota bene ;-) ) Licznik zostal wymieniony, sprawa sie zakonczyla. Teraz znowu jakis dlug :O a jak babcie kocham, nie ciagne pradu na lewo :D

Gość gość
aha, nikt nie spisywal nam licznika :O