Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochanaaa w Przyjacielu

Zakochałam się w przyjacielu po tym, jak go wcześniej odrzuciłam...

Polecane posty

Gość Parassolka
Dnia 14.10.2013 o 01:58, Gość gość napisał:

Czemu wierzycie w znaki zodiaku? wprowadzacie autorkę w błąd, zakładając, że facet na pewno jest świnią, jest taki i owaki i to wszystko ma wynikać,bo jest skorpionem? Nie można nigdy przewidzieć jak się kto zachowa, jak ktoś się postępuje w określony sposób, to ma taki charakter a nie przez jakieś tam gwiazdki i zmainy aury czy innego badziewiausmiech.gif Nikt z nas nie napisał że były przyjaciel autorki jest świnią, tylko skorpionem, a to wielka różnica. Ludzie z pod tego znaku jak i z każdego innego potrafią być różni. Ja piszę o swoim związku i powiem więcej, gdybym zrobiła tak jak autorka, to też bym za nim latała. Wiesz dlaczego, bo ten znak czy typ człowieka ma w sobie coś tak magnetycznego jak narkotyk, choć nie ćpałam , to jest przenośnia. Przeżyj miłość z tym zwierzątkiem to zrozumiesz co piszemy, też nie wiedziałam dopóki się nie przekonałam na własnej skórze.

Przyjaciel ?matko jedyna w zyciu żadne wagi i scorpiony Najgorsze znaki .Tez nie wierze w zabobony i inne takie ale coś niecoś o ludziach wiem.

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Parassolka napisał:

Przyjaciel ?matko jedyna w zyciu żadne wagi i scorpiony Najgorsze znaki .Tez nie wierze w zabobony i inne takie ale coś niecoś o ludziach wiem.

Właśnie najlepsze ja skorpion, moja luba waga, chemia kosmiczna. Ale pieerdola nie podola tym znakom

Gość Gosc

A jak wyglada sytuacja ze zranionym lwem ?

Czy kobieta rak i facet lew to dobra konfiguracja ?

Gość Mmmmmm

Fajni faceci nie dla takich jak Ty 😉. Nie umiałaś wybrać prostolinijnej miłości, to teraz się męcz.

Gość taki obraz wasz

Typowa kobieta. Nie pomyśli, odrzuci, bo tak, a potem żałuje.