Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bedeINNA

Z XXXXL na M

Polecane posty

Dobra Koniec!! Waga sięga juz niemalże 100 i czas coś z tym zrobć, choć łatwo nie będzie. Od teraz od już!!! A więc zaczynam głodówką, pare dni oczyszczenia, a później warzywa, owoce, bo w końcu mamy sezon. Kto się przyłączą?? Nie chce być sama !!!

Nowy wygląd forum i jakoś nie mogę sie połapać. I dodam, ze waże 99 przy wzroście 162 i wyglądam jak słoń :( Kiedyś, jak byłam w liceum udało mi się zrzucić 25 kg, bo nigdy szczupła nie byłam, ale po ciąży wróciło z nawiązką. I czas znowu powtorzyć, i może nawet większy sukces osiągnąć.

Gość gość
nie będziesz inna, niestety, tylko jeszcze o tym nie wiesz :)

Gość gość
Ja z chęcią się przyłączę-chociaż z dietą się zaprzyjażniłam w lutym i od tego czasu ubyło mi 20,50 kg i jeszcze mam do zrzucenia następne 20 kg Aktualnie waże 103,20 a startowałam z 123,80 kg wzrost 168 Mam nadzieję ,że ten topik szybko nie padnie i będziemy się wspierać aż do wymarzonej wagi

Gość gość
Na początku opowiadaj jak to zrobiłaś !! :) Ja już zazdroszcze, bo wiem też, że z każdym kilogramem więcej motywacji :)

Gość sokoleoko83
Dobra dziewczyny zaczynamy !!! Ja mam za sobą już dwa poważane odchudzania na jednym udało mi się schudnąć 30 kg a na drugim 20, niestety po dłuższym okresie znowu przypakowałam i nie jest to wina jo jo tylko mojego łakomstwa i lenistwa. Teraz mam 93 kg a cel to 70. Od jutra zaczynam 3 dniowe oczyszczanie a potem dukan albo 800 kal jeszcze nie zdecydowałam. To co działamy razem, w grupie zawsze raźniej :)

Gość gość
zdrowsza south beach niz dukan

Gość sokoleoko83
A wiesz może czy efekt tej diety jest podobny do dukana?

Gość gość
ja schudłam na niej w 2 , miesiace 13 kg a jadłam duzo tak jak na dukanie potem jeszcze schudłam jakies 2 kg w tydzien , a nie mialam nadwagi bo 170 wzrostu a waga byla 69 kg czym wieksza waga tym wiecej zrzucasz

Gość sokoleoko83
Dzięki poczytam o niej, nie znam jej wcale i nie wiem na czym polega, mam na zdecydowanie 3 dni, bo muszę się trochę oczyścić po tych miesiącach. Jestem już tak zmotywowana, że mam nadzieję, że tym razem się znowu uda :)

Gość gość
Ja zaczynałam z dukanem tak zeszło pierwsze 10 kg ,ale to jest zdecydowanie droga dieta ,drób, ryby,nabiał jaja nie należą całkiem do tanich produktów A na dukanie ładnie waga spadana jak się dużo je Tak więc po pierwszych 10 kg przeszłam na dietę mż nie jem chleba ( jem pieczywo chrupkie) ziemniaki jem 1 w tygodniu ,unikam smażonego,duszonego grilowanego,pije dużo wody 2 l, 1,5l zielonej herbaty,1 kubek czerwonej i dwie czarne kawy No i oczywiście witaminy w tabsach Teraz bardzo dużo jem pomidorów i ogórków -bo mają mało kalorii a zapychają Staram się jeść regularnie i niewielkie porcje Mój cel to zobaczyć dwu-cyfrową liczbę chociaż 99,99kg I mam nadzieję ,że wytrzymam!!

Gość Ona na diecie123
Będe inna ja chętnie się przyłącze :) Na diecie jestem już od stycznia, waga spada i wraca, do tego walczę z kompulsywnym jedzeniem. Bede inna ty na poważnie z tą głodówką na poczatek??

Gość gość
Za pierwszym razem na mż w 4 miesiące zeszło mi 30 kg, za drugim razem na dukanie 20. Zastanawiam się właśnie między tymi dwiema dietami, poczytałam trochę o tej south beach i też może być fajna. Z własnego doświadczenia wiem, że najgorsze są pierwsze 2 tygodnie. Jest się ciągle głodnym, ale jak już coś widać to motywacja jest coraz więkasza. Postanowiłam jutro i we wtorek zrobić głodówkę...tylko kawa, herbata czerwona i woda a od środy dieta :)

Gość sokoleoko83
Zapomniałam się podpisać :) Za pierwszym razem na mż w 4 miesiące zeszło mi 30 kg, za drugim razem na dukanie 20. Zastanawiam się właśnie między tymi dwiema dietami, poczytałam trochę o tej south beach i też może być fajna. Z własnego doświadczenia wiem, że najgorsze są pierwsze 2 tygodnie. Jest się ciągle głodnym, ale jak już coś widać to motywacja jest coraz więkasza. Postanowiłam jutro i we wtorek zrobić głodówkę...tylko kawa, herbata czerwona i woda a od środy dieta

Gość gość
Dieta south beach jest zdrowa diea .jedna z najzdrowszych .ja ja polecam

Gość gość
Na south beach jesz tyle zeby nie byc glodnym . masz odrazu warzywa codziennie a nie yak jak na dukanie dni proteinowe dame a potem na przemian dopiero z warzywami i nie ma dieta south beach jakis ujemnych syron

Gość sokoleoko83
Przekonuje się do tej diety south beach ale tak naprawdę jaką dietę wybiorę to trochę bez znaczenia, najważniejsze żeby wytrzymać i nie poddać się na starcie.

Gość natalika13
ja tez byłam na sb kiedys , ładnie schudłam i nie byłam wogole głodna , moja mama tez duzo na niej schudła no i brzuch jest plaski po niej

Gość kamikadzeee
ja sie przylaczam mam 15 nadprogramowych kg do tego jestem bardzo niska i wygladam okropnie!! ja zamierzam stosowac diete nielaczenia produktow bo slyszalam o niej wiele dobrego!!

Gość ineeed
Taka jest prawda nieważne na jakiej diecie się jest-ważne żeby wytrwać.Wiadomo grzeszki raczej nieuniknione w trakcie diet ,ale ważne ale na drugi dzień znów wrócić do diety a nie poddać się tłumacząc ,że nie dam rady Tak więc trzymajmy się i nie podajmy a wkońcu bedziemy zadowolone z własnego wyglądu. A jak z ćwiczeniami u was? bo u mnie kiepsko ,cięzko mi sie wziąc za konkretne ćwiczenią

Gość gość
dieta nielaczenia jest dobra ale trzeba pilnowac godzinnych odstepstw z p;iciem i jest ona 1000 kcal

Gość kamikadzeee
ja cwicze codziennie po ok 45min :-) wpadlam w trans ale cwiczenia silowe bez diety zaowocowaly po 2 mies nie spadkiem a wzrostem wagi wiec teraz i dieta i cwiczenia

Gość ineeed
U mnie stoi orbiterek chyba muszę go ponownie uruchomić ale ciężko mi jest zacząć -wiadomo dieta + ćwiczenia = piękna sylwetka ale trudno mi się zmotywować do tych ćwiczeń

Gość sokoleoko83
Jestem już dziś po porannej 10 km jeździe rowerem. Nie lubię za bardzo ćwiczyć, więc postanowiłam na początek jednego dnia jeździć rowerem a drugiego jakąś godzinną zumbe. Dziewczyny bierzemy się ostro za siebie:). Kto jest ze mną?

Gość kluska222
I ja sie chetnie przylacze:) Moja walka z waga jest praktycznie od zawsze. W ciazy przytylam 30kg i do porodu szlam z waha 128kg pozniej jednak sie zawzielam i teraz mam 95kg dodam iz mam 1,80cm wzrostu. Walcze wciaz o piekna sylwetke. Dodam,ze wspomagam sie zielona kawa, cwicze 30min codziennie na stepperze i kupilam ksiazke ewy chdakowskiej i tez zaczne cwiczyc. Moj problem to flaczek i rozstepy po ciazy jednak corka wynagradza mi wszystko nawet ten flak. Chcialabym zobaczyc chociaz 75kg i bede sie cieszyc jak dziecko:) Pozdrawiam i 3mam kciuki

Gość gość
schudnąć 30 kilo ? a co zrobisz z tą obwisłą skórą ?

Gość gość
jeśli jest młoda, skóra się częściowo wchłonie reszta to praca długa - masaże, ćwiczenia, zabiegi plastyczne ..zreszta nie wiadomo czy tyle schudnie

Gość gość
To jakie te diety robicie?