Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bedeINNA

Z XXXXL na M

Polecane posty

Witam dziewczyny rano minus 1kg ,myślałam ,ze będzie trochę więcej-ale dobre i to.Całą noc nie mogłam spac tak ssało i tylko woda i wc,ale przetrzymałam. Dziś drugi dzień dwie orcje karczku ,pomdora i smalcu zjedzone,nie mówiąc o wodzie.Wypiłam dziś już dwie kawy ,dlatego muszę nadrabiac woda .Pozdrawiam wszystkich,nawet tych gości nie proszonych..........

Gość sokoleoko83
No dziewczyny ja też od dziś na diecie nie mogłam się zdecydować na sb czy mż :) więc połączyłam oby dwie i nie chce jeść więcej niż 1000 kal dziennie. Zaraz idę zjesć kolacyjkę z serka wiejskiego i ogórka małosolnego i dzień mamy zaliczony. Co do ćwieczeń dziś był godzinny spacer.

Gość gość
karczek i smalec na diecie pasuje jak wół do karety!! :P:P:P nic dziwnego ,że zrobiłyście z siebie spasłe pasztety! gdybyście miały blade pojęcie o dietach... zawsze się bierze na wypróżnienie, bo jelita zwalniają i trzeba wyrzucić z siebie toksyny i dopiero dieta gostek dobrze wam radzi spaślaki

Mięsko i smalczyk to dopiero poslizg nie potrzeba żadnych wspomagaczy.Spróbuj a zobaczysz siebie w rozmiarze s.

Gość gość
MÓWISZ? ALE MA KALORIE

Hej dziewczyny macie może jakieś swoje domowe sprawdzone sposoby na ujedrnianie skóry szczególnie na brzuchu?

Gość gość
witam wszystkich ,jeśli można chętnie sie do was przyłącze,moja waga 80 kg przy wzroscie 166 ,mój cel 60 kg od dwóch dni jeżdże rowerkiem stacionarnym po 2 h ,pije czerwoną cherbatke ,no i od dziś zaczynam diete jajkowa,powodzonka wszystkim,wspierajmy sie w grupie zawsze rażniej

Gość gość
Haloooo

witam witam w grupie!! u mnie kolejny dzien (3ci) na diecie nielaczenia i jak na razie trzymam sie, moj facet zjad wczoraj okolo 20 kilogram zeberek a ja dzielnie popijalam jogurcik, dzisiaj znowu zaczelam od szklanki przegotowanej wody apotem sniadanko weglowodanowe a 2 godz pozniej bialkowe :) na obiadek kotlecik z kapusta kiszona a wieczorem ziemniaczki z oliwa i jakies owoce w miedzyczasie :-) a jak u Was?

Gość gość
Owoce z rana

Gość gość
A kotlet bez bulki panierki?

Gość gość
No wlasnie jakie bo ja nie wiem co robic .jaka diete mam oponke i tluszcz na brzuchu

kotlet z bulka normalny w tej diecie ograniczenie jest 1000kcal ja stosuje 1400kcal a potzrebne jest wszytsko i tluszcz i troche pieczywa (bulka tarta) bo nie jem pieczywa w ogole wiec potrzebne sa tez weglowodany no i tluszcz ktory zaliczany jest do neutralnych pokarmow :-) najwazniejsze zeby nie laczyc! przede wszytskim wiecej sie rudzac, ja codziennie staram sie zrobic przynajmniej te 6km, jak dla Ciebie mysle albo MZ albo nielaczenia wlasnie plus cwiczenia!

Gość gość
No ale w panierce jest np bulka tarta a to wegle a to z kotletem czyli bialkiem nie powinno byc polaczone

bulka tarta to suche pieczyw niskokalorycze wiec ujdzie :p poza tym mama narobila mi kotletow a nie bede wyrzucac :/

Gość gość
pierwsze słyszę ,żeby od kotletów w panierce ktoś schudł to 500 kcal! nie macie bladego pojęcia o dietach! na diecie je się warzywa, białko, kasze, ogranicza nawet owoce/ bo słodkie i kaloryczne/, rezygnuje z cukru ...

Gość gość
kamikadzeee żresz jak chłop od pługa schabowy z kapustą i ziemniaki po tym dowalisz tylko sadła! kilogramów

to bedziesz slyszec po raz pierwszy bo dzisiaj mam 1kg mniej :p a kotety jem 3ci dzien! wszytsko jest potzrebne w diecie o ile jest ona zrownowarzona! i jesli zjem jednego mielonca z 500g warzyw na caly dzien jako glowny posilek nie sadze zeby to zaszkodzilo! cukru nie uzywam ani bialego pieczywa wiec spoko nie martw sie wiem co robie a zanim zaczniesz sie katowac poczytac o ROZWAZNEJ DIECIE zeby nie miec efektu jo jo!

jak czyta potrafisz napisalam wyraznie NIE JEM ZIEMNIAKOW? ryzu, makaronow ani pieczywa napisala wyraznie kotlet plus kapucha! tyle! nie mozna laczyc miesa z zeimaniakami ani macznymi

Gość olejna :D
da sie da sie! ja jedzac przez 2 mies ryby i smazonego kurczaka ttylko z warzywami schudlam 8kg! :-) tluszcz potrzebny, pieczywo w malych ilosciach tez no i warzywka :-) najwazniejsze to nie zwariowac wiec dziewczyny nie przesadzajcie! powodzenia! :D

Gość annapaula
ja jestem już dziś po 1h jazdy rowerem ,po 2 kawie na obiad planuje zjeść tylko 2 jajka gotowane i pomidor ,potem znowu kawa i na kolacje znowu jajka,pije dużo wody i cherbaty a mało chodze siiku ,czy ktoś też tak ma?

Macie rację tłuszcz jest w diecie potrzebny ,spala własny tłuszcz.Dzisiaj waga na minusie 1kg.Czyli jedząc mięso smażone na tłuszczu ,warzywka,po dwóch dniach 2 kg poszły gdzieś.Od dzisiaj wprowadzam cwiczenia przy płycie na x boksie.

Gość sokoleoko83
Uważam, że każda dieta jest dobra, która daje efekty. Wziełam się ostro za siebie i mam nadzieję wytrzymać... czego i Wam życze :) Odchudzając się prędziej (-30 kg) i teraz nie ważna jest dla mnie waga, to czy udało mi sie zgubić kilogramy patrzę po ubraniach. Wiem jaka była startowa i końcowa i mi to wystarczy. Nie chce się dołować, ponieważ czasem przes 2 dni nic nie ubędzie a potem kilo mniej. Najważniejsza jest motywacja i wytrwałość a tak jak napisała jedna z koleżanek zbędne komentarze nieproszonych gości trzeba olać :)

Gość gość
haah to daj bniednemu te kotlet , ojej mama narobila to trzeba je zjesc, zaraz ci narobi nastepne

No to jestem po 15 minutowym treningu aerobowym ,kolacyjka 1l wody i do spania .Dobranoc.!

zrobilam dzis 7km :-) w takim upale i wypilam z 4l wody :p na kolacje byly 2 plasterki arbuza i na tym dzis koncze :-)

Gość sokoleoko83
Dzień uznaje za zakończony z sukcesem :)

Gość gość
żrecie i pijecie jak wieprze dobrałyście się :P aż na rżygi zbiera

4ty dzien start!! jak zwykle przegotowana woda na poczatke za pol godz kanapka z razowca a maselkiem i pomidorkiem, potem okolo 12stej serek bialy z rzodkiewka :) a u was jak zaczal sie dzien (sprawdzilam na razie niestety waga nie drgnela :/)