Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowaaa

Seks przed 40..

Polecane posty

Gość anonimowaaa

Słyszałam ostatnio że dużo dziewczyn w moim wieku eksperymentuje na boku z młodszymi facetami i sama nie wiem czy nie warto abym spróbowała bo mam już dość facetów w mom wieku , którzy tylko chcieli by " 10 min" i już nie mają siły ja potrzebuje więcej wigoru. Proszę o szczere opinie czy warto poznać młodego faceta( oczywiście tylko do igraszek nic innego nie wchodzi w gre ) no i jeśli tak to gdzie poznać takiego czy macie doświadczenia.

Gość Anka35:)
Czy warto? Oczywiście że tak. Młodzi mają to coś, ta iskre w oku na chwile przed seksem, az kipi z nich pozadanie. Ja przy swoim kochanku dopiero odzylam seksualnie. Internet to najlepsze miejsca do poznania. Popatrz po stronach z ogłoszeniami towarzyskimi np. Lento. Przeglądaj i wysyłaj odpowiedzi, a potem na kawę na zapoznanie i może po kawie wyladujecie u ciebie lub u niego. U mnie tak było.

Gość anonimowaaa
czyli zadowolona jesteś :) ale odpisujesz na ogłoszenia facetów czy sama zamieszczasz Aniu

Gość gość
siemacie szmaty. idźcie się pir.olić tłuki, zamiast psuć forum.

jestem zadowolona i to bardzo. Ja mam 35 lat, a mój kochanek 22. Spełnia się 2 100%. Poszukaj ogłoszeń i sama odpisuj, nie zamieszczaj, bo odpisuje dużo napalencow bez mózgu. Wybierz ogłoszenie i odpisz na nie, poza tym możesz wtedy sama wybrać ze odpiszesz na normalne ogłoszenie a nie 1 zdaniowe (czyli facet myśli penisem, bo nie potrafi sklecic paru sensownych zdań.

Ja kiedyś szukałam na Lento. pl i oglaszamy24. Możesz też spróbować na regionalnych, jest kilka takich w Polsce np. w Łodzi.

Gość anonimowaaa
Spróbuje moja droga :) A to pierwszy facet którego w ten sposób poznałaś?

Gość nfk
anonimowaaa a skąd jesteś?

Drugi facet. Tylko nie zrazaj się kochana jak szybko nie znajdziesz, to czasem ta (tydzień, dwa) żeby znaleźć nie tylko napalonego ale i inteligentnego faceta. Jak jesteś z Mazowieckiego to kiedyś była fajna regionalna strona z ogloszeniami.

Gość anonimowaaa
Bedę próbować a mogła byś mi dać jakies wskazówki gdzie już po samym ogłoszeniu dać sobie spokój :P zeby oszczędzić czas

Gość anonimowaaa
z małopolski

Gość nfk
A facet z dojazdem by ci pasował ?

Gość anonimowaaa
Nie, Aniu odpisz jak możesz :)

Będziesz sama widziała po ogłoszeniu czy autor ma coś do powiedzenia czy myśli okolicami krocza. I nie wymieniaj setek maili. Ja na początku tak robiłam bo myślałam że to będzie doskonale rozwiązanie. Błąd. 2-3 maile, zdjęcie i spotkanie na kawę żebyś sprawdziła czy co pasuje.

Gość anonimowaaa
dziękuje Aniu :) wykorzystam twoje rady i mam nadzieje że upoluje "ciekawy okaz" najlepiej z dużym p.... ;)

Nie ma za co. A z tym penisem to nigdy nie wiadomo na co się trafi. Ja miałam akurat szczęście 17 cm i 15 obwodu, sama kiedyś mierzylam :) jest idealny, musze zadzwonić do kochanka :)

Gość anonimowaaa
hm no to nieźle ;) pewnie dumny był jak mu mierzyłaś hehe

Jest świadomy swoich rozmiarów. To była fajna zabawa.

Gość anonimowaaa
ja bym chciała znaleść takiego który jest delikatnym fetyszystą nóg i pończoch i rajstop bo mam dużą kolekcje :)

Z tym łatwo nie będzie dodatkowe utrudnienie w szukaniu.

Gość anonimowaaa
Zdaje sobie sprawe ale warto szukać

Gość gość
Lubie rajstopki :) mam 24lata jak masz ochotę poznać :) to zapraszam marcin_1846@wp.pl

Gość KochamDojrzaleMadreKobiety
Witam wszystkich :) nie wierze ze znalazlem taki temat... a na ulicy jak zaczepiam klbiety w Waszym wieku to wszystkie udaja takie niedostępne :) Do sedna. Jakby jeszcze ktoras z Pan potrzebowala to polecam sie :) meski, mysle ze nawet na swoj sposob przystojny :D 26latek i pelen WIGORU! (to akurat nie jest zart) Wystarczy napisac to podam maila i jakos sie skontaktujemy... Zycze milego dnia :) Pozdrawiam Pelen wigoru Piotrek ;)

Gość dawidekluk
U nas wszystko w porządku a sex jest nawet lepszy niz kiedyś. dzięki zakupom w http://www.sexish.pl/ i paru gadżetom. Polecam każdemu. Sex z wiekiem jest bardziej dojrzały i świadomy.

Gość gość
stare k*******y hu,j.a do du.py szukacie