Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość an-rek

Odchudzanie z tabletkami xiyouji

Polecane posty

Gość an-rek

Witam wszystkie chcące się odchudzić bez efektu jo-jo. Ja od połowy stycznia tego roku biorę tabletki xiyouji, dziś na wadze 14 kg mniej. Zrobiłam sobie przerwę dwa razy i nie było efektu jo-jo waga stała i nie musiałam się kontrolować :) A wy jakie macie doświadczenia w braniu tych tabletek?

Gość jagodaaaaa
Gdzie kupowałaś tabletki???

Gość Arielaa
Ja tez się odchudzam ze wspomaganiem Biorę i łykam dokładnie takie http://nutrina.pl/1,hoodia-gordonii-plus.html , a oprócz tego piję sporo niegazowanej wody mineralnej. Postanowiłam tez trochę więcej czasu poświęcić na sport. Zapisałam się razem z koleżanką na takie specjalne zajęcia dla chcących zrzucić zbędne kilogramy. To faktycznie był strzał w dziesiątkę.

Gość Olcia Dubicka
Tabletki to fajna sprawa ale stosowałam inne niż Ty :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Gość gość
Witam wszystkie Panie odchudzające chcę się podzielić informacją że zakupiłam 2 razy mezi czerwony w 2 różnych miejscach i niestety efektów wielkich nie było. Na pierwszym schudłam 3,5 kg a na drugim 2,5. Teraz dostałam namiar od koleżanki na xiyouji i nareszcie jestem zadowolona. Po 10 kapsułkach 4,5 kg mniej nareszcie coś działa. Skutków ubocznych mało żadnego bólu głowy, nie ma problemu z zasypianiem jak przy poprzednich. Tylko piję jak smok. Zmniejszył mi się apetyt i jem 3 razy dziennie ale bardzo mało. Co ciekawe nie ćwiczę. Myślę że uda mi się zrzucić resztę kilogramów. Powodzenia wszystkim odchudzającym. Jeżeli chce ktoś namiar to pisać na meila.

Gość gość
gdzie można kupić ten preparat i ile to kosztuje, na ile czasu wystarcza/?

Gość gość
prosze o namiary na sprzedawce:) to moj meil IRYS1989@interia.pl