Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W czym przechowujecie ser i wedline?

Polecane posty

Gość gość

W plasterkach.Przekladacie do jakis popjemnikow czy jak?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Wyjmuje z foli tej w którą pakuje pani w sklepiep o pokrojeniu wykładam na talerz i przykrywam sreberkiem(nie na ścisk szczelnie ale tak aby nie obeschła). Jest dłużej świeża.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a mozna do zwyklamy pojemniczkow plastikowych i zamknac?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja tak nie robie bo wydaje mi się że skiśnie:P Chyba ze to sa jakies pojemniczki antybakteryjne lepsze droższe, ale w takich zwykłych to się chyba zaraz zrobi śliskie na plastiku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kacha12
ja przechowuje tylko w pojemniczkach plastikowych bo wędlina jest świeża a ser na bokach nie wysycha

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość miszelfajfer
chowam do pojemników curver

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Wędlinę, każdy plasterek oddzielam papierem śniadaniowym, tym pergaminowym i zamykam w pojemniku na żywność. Zachowuje świeżość. Ser też zamykam w pojemnikach, ale nie przedzielam niczym, jeśli jest w plastrach. Polecam Ci ten sposób, raz, że nie ma żadnego zapachu w lodówce, dwa, że jest to higieniczne.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
w szklanym pojemniku z pokrywką przechowuję wędlinę i sery

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja mam takie zywkle plastikowe.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
W tupperware

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×