Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdsfdsfdsfds

Była mojego faceta jest ładniejsza ode mnie

Polecane posty

Gość fdfdsfdsfdsfds

Odkąd zobaczyłam ją na zdjęciach zaczęłam go unikać. Jakoś nie potrafię żyć z tą myślą, że miał lepszą, ze przecież sam to widzi i tak dalej :O Któraś z Was tak miała?

Gość fdfdsfdsfdsfds
upupupu

Gość gość
to czemu bardziej o siebie nie zadbasz? mogła być ładniejsza z twarzy, ale możesz się delikatnie malować by to poprawić, ładnie obciąć włosy i je zafarbować, ubierać się kobieco. Przecież równie dobrze, może kiedyś poznać koleżankę dużo ładniejszą od Ciebie i będą mieli wiele tematów, miła będzie itd. i co, też będziesz płakać, że ma ładniejsze koleżanki niż Ty?

Gość ciocia Miecia radzi
no wiesz ... ładne już miał znudzony , rozkapryszony teraz chce paszteta dopieszczać takiego jak Ty z ciekawości jak to jest i jak długo go będzie penis okłamywał

Gość hermionaona
i co z tego że ładniejsza? Nie przyszło Ci na myśl, że jest pewnie głupsza?

Gość gość
niestety facet to facet, może woli być z mądrzejszą i taką średnią z wyglądu, bo lepsza z charakteru, lepiej mu się w życiu ułoży, będzie Kochał bardziej. Ale zawsze będzie myślał o atrakcyjnym idealnym ciałku lub ładnej buźce.

Gość gość
hermionaona sugerujesz ze ladniejsze znaczy glupsze? Sorry ale nie... Ja jestem ladna i inteligentna, tak mam o sobie meeega dobre zdanie

Gość gość
Niewiem skad wysuwacie wnioski ze jak dziewczyna jest ladna to również głupia...pewnie siedza tu pasztety myslace ze przynajmniej sa inteligentne

Gość gość
Brzydoto az tak zazdroscicie ladnym dziewczynom ze trzeba ja z wejscia od glupich wyzywac?

Gość lolekkk
"Ja jestem ladna i inteligentna" hahah jasne