Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Moja 4-letnia córka(ósmego lipca będze mieć 5 lat) Maja potrafi doprowadzić mnie do szału!Kupe robi tylko w pieluchy!W zimie 2012 roku gdy zmieniałam jej pampersa zrobiła kupe na dywanik w łazience(był to nowy dywanik) tak się wkurzyłam że odrazu ją ubrałam i założyłam jej kombinezon i wyszłyśmy na dwór.Zrobiła wielką afere i wróciłyśmy do domu i ją przebrałam.Inna historia odbyła się na plaży.Nie dala mi sobie ubrać kostiumu więc latała goła po plaży nagle zaczęła robić kupe na piasek!Kupe robi tylko do majtek albo do pieluchy no lub bez niczego! Dwałam jej klapsy,za każdą kupę w nocniku była nagroda,tłumaczyłam ale nic nie pomogło!Panie w przedszkolu nie mają w sali warunków do zmieniania mojej córce pampersa w którym na co dzień chodzi więc cały dzień w przedszkolu chodzi z kupką w pampersie!Z sikaniem nie było problemu lecz coraz częściej ma również mokrą pieluchę.Gdy pytam dla czego nie woła że chce siku mówi że zapominała i że następnym razem zawoła po czym znowu mokra pielucha!Ostatnio też zamiast wołać mamo zrobiłam kupę lub mamo zrobiłam siku sygnalizuje to płaczem!BŁAGAM POMÓŻCIE!!!

Gość gość
Do pediatry biegiem da Ci skierowanie do specjalisty w razie potrzeby a nie na byle forum od niewiadomo kogo porady szukasz kobieto , aż tak bezsilna czy leniwa jestes?

Gość gość
dziecko jest zestresowane, musisz to załagodzić... współczuję 5 latki w pampersie:(

Gość gość
I w sumie dziwne że do tej pory nie zasiegnełaś porady specjalisty... Może to na tle nerwowym , albo próbuje zwrócić na siebie uwage, na pewno nie jest to w normie

Gość gość
Koszmarna sytuacja. Musze zapytać znajomych,m jak sobie z tym poradzili, bo ich synek tez do 5 orku zycia kupkał w majtki. Chcoiaz on ni wygląda mi na do końca normalne dziecko... Tzn jest bardzo natarczywy szczególnie w stosunku do dorosłych, a dzieci sie jakby boi. Kiepsko u neigo z mową, nie zawsze da się go zrozumiec. I brzydki jest strasznie - może dlatego dzieci go nie lubią a on się ich boi? Szkoda mi moich znajomych, chyba sobie z nim nie radzą.

Gość gość to ja napisałam ten temat
Byłam już u specjalisty ale nic nie stwierdził! RATUNKU!