Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, jaki typ faceta jest najlepszy w łóżku ?

Polecane posty

Gość gość

- robotnik z budowy - intelektualista po filozofii - dresiarz - sportowiec - biały kolnierzyk czyli umyslowy z biura - chłop ze wsi - lansiarz, gadzeciarz w rurkach, tzw hipster - metal - punk - rastafarianin - skin, naziol - artysta np muzyk, malarz, poeta, freelancer - misiek z brzuszkiem

Gość gość
- chłop zw wsi - metal - artysta

Gość gość
Wg mnie taki, który ma pokaźny sprzęt i długie palce u dłoni. To cecha facetów wysokich i szczupłych - z moich doświadczeń wynika, że są najlepsi, bez względu na zawód i pozycję społeczną. Mama na mysli facetów powyżej 185 cm wzrostu, jesli ma długie i szczupłe palce u dłoni, zazwyczaj ma tez dużego ptaszka:), ale zdarzają się oczywiscie wyjątki. Trzeba się przekonać;)

Gość gość
Głupie pytanie ale na pierwszy rzut oka wykluczyłabym z tej grupy, nazistów, miśków z brzuchem i dresiarzy..ze sportowcami tez szału prawdę mówiąc nie ma - sprawdziłam.

Gość hhhhhhhhhbbbb
Co ma piernik do wiatraka?

Gość gość
Zapomniałam o lansiarzach, mało są seksi w swoim zarozumialstwie i kolesiach w rurkach - dla mnie wyglądają jak geje i nawet ich nie tykam.

Gość gość
Najlepszymi kochankami są mężczyźni pracujący w przedszkolu jako nauczyciele no i jak będzie ciąża to taki na bank nie ucieknie więc podwójny plus.

Gość delikatnaróża
myslący o partnerce

Gość Ola187
Faktycznie z tym wzrostem i dłońmi coś jest na rzeczy, mam teraz takiego faceta i jest najlepszy!;) Zawód - inżynier, a słucha muzyki alternatywnej i jest raczej pacyfistą;)

Gość gość
mój facet jest niski i ma krótkie pace i duuużego ptaka :P

Ja lubię sportowców,ale miałam też z***bisty seks ze skinem. Zreszta można spotkac połączenie kilku z wymienionych typów :P

Gość gość
zgadzam sie co do dłoni :P jesli ma dlugie palce to niemal na pewno duza palka :D

Gość gość
najlepsi są mężczyźni powyżej 220 cm wzrostu

Gość gość
najlepsi są klubowicze najlepsi tacy podpici :P

Gość gość
a od kiedy zawod faceta swiadczy o sprawnosci w lozku ? HA HA Dla mnie najlepszy facet w lozku to dojrzaly mezczyzna, ktory chce by swojej partnerce sprawic przyjemnosc, a nie tylko sobie i nie traktuje seksu mechanicznie zaspokajajac jedynie swoje potrzeby, czyli dojrzaly, emocjonalny mezczyzna x a co do twojej listy: na pewno zaniedbany, brudny, gruby facet by mnie odpychal, a zimny, oschly nie sprawilby mi przyjemnosci i zadowolenia, natomiast wulgarne dresiwa, karki, prostaki i pijaki wzbudzaja awersje