Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chirurg Ostrów Wlkp

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam prośbę, znacie dobrego chirurga onkologa który obejrzy, ewentualnie wytnie znamię i zbada histopat? A może zna ktoś z Was dr. Marię Buchwald-Rogalkę z kliniki na ul. Brzozowej w Ostrowie Wielkopolskim? Proszę o info....

Gość gość
szczerze mowiąc nie spotkałam się jeszcze z jakimiś rewelacyjnymi opiniami na temat ostrowskich onkologów,wiec jesli Ci zalezy to poszukaj Kalisz ,Poznań lub Wrocław.Zależy jakiego rodzaju masz znamie,moja kuzynka usuwała jakiś czas temu na Brzozowej i nie narzekała

Gość gość
Dziekuje za odpowiedz :) Moje znamie jest płaskie, barwnikowe tak powiedzial dermatolog po dermatoskopii. Jest małe 3mm jasnobrązowe i szczerze powiem że jestem panikarą ale wydaje mi się że troszkę pociemniało... I dermatolog poleciła mi właśnie ta klinike na Brzozowej.... A o tej pani dr nie mogę znalezc opinii i nie wiem co robic.....

Gość gość
A może była byś tak miła i podała mi na priv jakiegos emaila do tej kuzynki zapytala bym jakie ma wrazenia po zabiegu u tej Pani dr...byla bym Ci bardzo wdzieczna....

Gość gość
aniolekczarny@op.pl to moj adres

Gość gość
aniolekczarny@op.pl to moj adres