Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pauulinna

Allegro nie chce aktywować konta

Polecane posty

Gość pauulinna

To tak. Kiedyś, parę lat temu pierwszy raz zarejestrowałam na Allegro się u kolegi na komputerze. Problem był w tym, że ja nie wiedziałam i on mi nie powiedział, że ma zablokowane konto u nich. Rejestracja została odrzucona przez Allegro, powodem, że rejestrowałam się o tym samym id. Minęło porę lat ja po raz kolejny chcę się zarejstrować na Allegro a oni mi zablokowali konto tłumacząć: "Zablokowaliśmy Pani konto, ponieważ korzysta z niego osoba, której udział w Allegro został zawieszony. W związku z tym konto nie zostanie odblokowane. Nie możemy również wyrazić zgody na ponowną rejestrację w Allegro". No to ja im tłumacze, że ja przypadkiem itd. że mogę wysłać scan dowodu w celu potwierdzenia, no ale oni, że i tak nie odblokują. i napisali tak: "Osoba, która zarejestrowała konto o id: 28132077, wcześniej działał m. in. na kontach: Mozajasz, speed-fire, dj_jagodzianka, driverek2007, paulinciaj" w tym, że kolega miał dwa konta. a ta reszta to znajomych i a on zalogował się , aby coś kupić. I tak wygląda to. Co mam zrobić, napisać, aby odblokowali mi konto? Zależy ma na tym koncie. Proszę o rady. Z góry dziękuję

Gość jhuyj
Nie pozostaje Ci nic innego jak ich oszukac i zalogowac sie z kafejki na dane matki albo ojca ;/